umíte si představit, že by místo pana Pavla tam vystoupil Babiš se slepicí?? díky bohu za tuto volbu 🙂
a nenávistné komentáře, které příjdou mne nechávají v klidu 🙂
Nejlepší by bylo, ani Pavel, ani Babiš.
Kdo jsou vlastně příznivci prezidenta Pavla? Jsou to bývalí nebo i současní komunisté? Jsou to podporovatelé hnutí Milion chvilek pro demokracii? Jsou to veteráni a soudruzi z armády. Jsou to jejich potomci? Sám nevím,ale musí jich být hodně, když byl zvolen. To by bylo rekrutů pro naši slabou armádu.
volili ho taky naši lidi, ale jen ti co prokoukli myšlení a politiku pana miliardáře a nemajitele Agrofertu
Jsme skvělá země, takhle se u nás mají pracující důchodci.
Pan prezident nemá důvod k blbé náladě, žije si nadmíru blahobytným, poklidným, bezstarostným životem, se všemi požitky a zálibami, jezdí po různých výletech, setkává se s těmi patřičnými, správnými a vyvolenými, tak co chybí. Akorát nemá moc starostí o domácí půdu, stav ČR, o problémy a běžný život obyčejných lidí, a to že prý bude prezidentem všech, bez rozdílu, no zatím je spíše prezidentem vládnoucí "Pětibandy", které jde ve všem na ruku.
A co by měl ještě dělat,aby jste byli spokojeni? Setkávat se s důchodci a knucet a stěžovat si,jak je na tom světě strašně špatně a ještě k tomu zdražilo maslo a vajíčka? Máme po dlouhé době dobrého prezidenta a snad bude zase kandidovat. Je to úleva, po té ostudě,co tam byla před tím. O tom, co kradl propisky ani nemluvím.
Blbá nálada už tu byla... Teď tu máme fialovou vládu, generála na hradě, rusa na Ukrajině, Ukrajince u nás, ekonomiku na vrcholu, všechvo skvělé. Tak proč bychom se netěšili, když nám pánbůh zdraví dá ?
Tak já mít celkový příjem na Hradě 658.500kč. měsíčně tak Žádný důvod k Blbé náladě bych neměl. 341.200kč plat a k tomu paušální náhrada výdajů 317.500kč.
ano
Je vidět,že komunisté vychovali dobré lidi.
Bravo, vážený pane prezidente. Takhle to má vypadat. Díky Vám i paní Evě. 👍❤️✌️
Pod drogama?
Komunista vypráví jak je to tady skvělé. Tak to už jsem jednou zažil.A skvělé to nebylo.I když pro komouse jo.Tak se klepejte po rameni a lžete si navzájem.Cest práci.
Věřím, ze u nej blbá nálada není, on má vystaráno.
Sytý hladovému nevěří!
Chudáčku ubohý, hladový!