Komouško-bolševicko-náckovskýmu zlu nakonec ustoupí každý - viz. Čaputová. To si nakonec díky blbý korektní humanitní demokracii a jí trpěných devastujících sociálních sítí uzme veškerou moc - viz. Trump.
Teď bude svinstvo Babiš, Konečná a Okamura na koni ještě víc....
teda to jsou blafy
Národ ji nemá rád, a tak se bude věnovat pro ni důležitějším záležitostem.
Bude plést svetry tím nikomu neuškodí.
Pro mě je také přednější zdraví, ale bohužel jsem musel pracovat i přez bolesti abych uživil rodinu, a nebo politici kteří nic nedělají zasluhují lítost proti normálním občanům?
Tohle zní jako nekrolog. A přitom Pekarová už jen odmítá znovu kandidovat do sněmovny. Ale možná je to nekrolog za Top 09. V tom případě je ten tragický tón na místě.
Dokázala, že i prodejce telefonů s podpětrocentní stranou, která by se do sněmovny ani nedostala, může sněmovně předsedat... to je v demokracii úspěšný počin...
Když mohl být prezidentem ožrala, a několikrát soudně usvědčený lhář, proč ne. Prodejce telefonů je proti němu výhra v Jackpotu.
Škoda jen,že nebojovala za zdraví a pohodu celého národa.Při cenách energie dva svetry v zimě zdaleka nebyla pohoda.
Když promluvila Pekarova vždy to bylo ,,Babiš , . Když psala twety na X ....Babiš . A teď ji chudinku zničil ?
Už jsem si kolikrát povídala že se chová jak zhrzená milenka . Taktika před volby ,nic jiného to není .
Její vyjádření v pořadu "Ptám se já" , Marie Bastlové, kdy uvedla, že má schovaný kufřík proti opozici ve sněmovně bylo pro mě nepřijatelné. Kdo říkal opozici, že má šoupat nohama, že stát tady není, aby se staral o občany apod. Kdo potom, vyvíjel tlak a následně sám to neustál.
Jak takový člověk může dělat politiku, spíše veřejnou službu vůbec, s tím musí počítat, že se stane i nepopulární. Chybou je, že se někdo domnívá, tak do té funkce nastrčíme hezkou tvářičku a je vymalováno a to je špatně. Nehledě, že si musí zamést před vlastním prahem, protože těch směšných blábolů co vypustila, bylo víc než dost.
Vy se tomu divíte?Do politiky jdou jenom frigidni, neschopné ženy , které doma nestojí za nic.
Babiš zničil a ničí nejednoho člověka. Příští rok se chystá zase vládnout a ničení bude pokračovat. Pod článkem je opět řada komentářů, které nevybíravým způsobem dehonestují paní Pekarovou. "Hrdinové" se opět ukazují v celé své kráse, aniž by se s námi podělili o konkrétní situaci, jak a kdy jim tato mladá politička zničila život. Přála bych jim, aby se o ně také začal zajímat nějaký "dobrák".
Duté hlavy si budou stále stěžovat na Babiše proto komentář Vrabcové nikoho nepřekvapí .