1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

To je asi tak, když si dva poměřují, kdo má větší, když nemá žádný, tak, jak říkají rádi vojáci a policajti " není co řešit", konec citátu🤭😃

9
Před 3 měsíci

Řehka je muž na správném místě zato ten ješitný politicky omyl je KATASTROFA !!!!!!Ještě že po volbach protáhne k čertu!!!!

22
Před 3 měsíci
Roman Prokůpek

Tajemné výbuchy v ruské Rjazani a česká plastická trhavina generála Řehky – přímá cesta k válce s Ruskem!? Chápou vůbec nejvyšší generálové AČR a Fialův plukovník Foltýn do čeho se vlastně pustili?! Vědí vůbec, co přiznala v Kongresu USA v roce 2018 Madeleine Albrightová? A jaké to všechno může mít pro obyvatele ČR důsledky?

12
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Už ať paní ministryně drží h… a krok ničemu nerozumí jenom rozhazujte miliardy za blbiny které nepotřebujeme .

50
Před 3 měsíciUpraveno

co se týká min. války je to tragédie ,pokud nás studuje rusko panbůch s námi.........k čemu nám budou první f35 za 10 let taky není jasné naše vojenství je předvídatelné a velká bída bída bída.

2
Před 3 měsíci

Cernochova je sice absolutne neschopna, ale Rehka je nebezpecny vojensky megaloman, ktery mel byt davno v civilu. Strasna kombinace a k tomu guma na hrade a za chvili tady bude vojenska diktatura

6
Před 3 měsíci

ODSacká hysterka ministryně obrany....Fiala a jeho vláda co potřebuje další 4 roky aby nám dala Německé platy...

1
Před 3 měsíci

Já bych řekl, že kdyby se na nás vrhli rusáci nebo muslimové nebo někdo další, tak armádu bude řídit Generální štáb a ne ministryně. Tak ať ta káča je zticha.

5
Před 3 měsíci
David Mejtský

jenže tady nevládne vojenská junta, takže vláda, resp. ministr, je tím kdo rozhoduje a má odpovědnost

Zobrazit další 4 reakce
Před 3 měsíci

...já mám větší lopatičku, ne já....

Teda, to je úroveň...

PS: ...a teď si představuji tu úroveň velení v době krize...ehm, řekneme války...

5
Před 3 měsíciUpraveno

Má naprostou pravdu. Řehka tam bude jistě déle než ta slepice co umí jen nás zadlužovat.

30
Před 3 měsíci

Paní ministryně zapomíná, že její funkce je pouze politická. Odbornosti má jen ze své účasti v "Obranném výboru " PS. Tahle dvojice si prostě " nesedí".

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt