To je asi tak, když si dva poměřují, kdo má větší, když nemá žádný, tak, jak říkají rádi vojáci a policajti " není co řešit", konec citátu🤭😃
Řehka je muž na správném místě zato ten ješitný politicky omyl je KATASTROFA !!!!!!Ještě že po volbach protáhne k čertu!!!!
Tajemné výbuchy v ruské Rjazani a česká plastická trhavina generála Řehky – přímá cesta k válce s Ruskem!? Chápou vůbec nejvyšší generálové AČR a Fialův plukovník Foltýn do čeho se vlastně pustili?! Vědí vůbec, co přiznala v Kongresu USA v roce 2018 Madeleine Albrightová? A jaké to všechno může mít pro obyvatele ČR důsledky?
Už ať paní ministryně drží h… a krok ničemu nerozumí jenom rozhazujte miliardy za blbiny které nepotřebujeme .
co se týká min. války je to tragédie ,pokud nás studuje rusko panbůch s námi.........k čemu nám budou první f35 za 10 let taky není jasné naše vojenství je předvídatelné a velká bída bída bída.
Cernochova je sice absolutne neschopna, ale Rehka je nebezpecny vojensky megaloman, ktery mel byt davno v civilu. Strasna kombinace a k tomu guma na hrade a za chvili tady bude vojenska diktatura
ODSacká hysterka ministryně obrany....Fiala a jeho vláda co potřebuje další 4 roky aby nám dala Německé platy...
Já bych řekl, že kdyby se na nás vrhli rusáci nebo muslimové nebo někdo další, tak armádu bude řídit Generální štáb a ne ministryně. Tak ať ta káča je zticha.
jenže tady nevládne vojenská junta, takže vláda, resp. ministr, je tím kdo rozhoduje a má odpovědnost
...já mám větší lopatičku, ne já....
Teda, to je úroveň...
PS: ...a teď si představuji tu úroveň velení v době krize...ehm, řekneme války...
Má naprostou pravdu. Řehka tam bude jistě déle než ta slepice co umí jen nás zadlužovat.
Paní ministryně zapomíná, že její funkce je pouze politická. Odbornosti má jen ze své účasti v "Obranném výboru " PS. Tahle dvojice si prostě " nesedí".