Motoristi jsou jako holub na sachovnici. Prijdou a rozjebou vse kolem nich.
Funny je to, ze na vsech ministerstech vznikaji nove pozice namestku, kam se strkaji bez vyberek spdaci/motoristi, co neuspeli ve volbach do PS, za 150 tisic mesicne.
No, je třeba uznat, že pokud obsahem zahraničního vysílání ČRo je cokoliv jiného, než výhradně vejšplechty toho vyšinuté Máčínka, je zcela zbytečné, že ano? 🙂
Až vypadnou pošleme deratizéry a všechno zas obnovíme :D
Bohužel, toto bývají nevratné kroky. Vůle zavést něco, co už je pryč, bývá následně už nulová.
To měli zrušit už dávno. Rozlas je mediální pravěk.
Rozhlas je při katastrofách obvykle jediným zdrojem informací. Denně ho používá mnohem více lidí než internet, protože se dá poslouchat např. při řízení auta nebo manuální práci. Ne, opravdu to není mediální pravěk.
Tak nevím, jestli je zahraniční vysílání Českého rozhlasu v cizím jazyce služba českým poplatníkům. Myslím si, že by to měli platit ti, komu je určeno. Protože ale platit nechtějí nebo nemohou (státy jako Kuba si nebudou platit službu proti sobě), tak zrušit.. Na co je taková služba třeba v Morašicích u Znojma, nebo v nějaké jiné takové vesnici s padesáti obyvateli? Na nic, zrušit...
takže zrušíme i naši účast na Expo, na dalších veletrzích se státní podporou?, zrušíme účast na Olympiádě - to přeci taky musejí našilidi platit 🙁
Macinka , Kkamura, Klempíř likvidují stát. Šetří drobné z hlediska státního rozpočtu a likvidují důležité z hlediska civilizovaného, kulturního a sociálního státu. Přehnané miliardy dotací komerčním podnikům zachovají. Zlodějská oblbovací klasika. Asociální chování , podvod na hloupé voliče, kteří budou tleskat šetření. A přitom budou jejich daně rabovány ve velkém.
Neboj se a jdi do toho ! Č Rozhlas na tebe bude ještě dlouho házet špínu a plivat jedovaté sliny , ale i za tu cenu .. Na jedné straně se doslova Plýtvá penězi ve veřejnoprávních médiích a na druhé pořádáme Sbírky na chudé ! Tenhle Humus je potřeba rychle ukončit ! Čím dříve , tím lépe . .
Ten "Humus" bude ukončen po volbách.
Představte si, že mi v práci zrušili dodávku papírových novin, na ulici telefonní budku a nový počítač nejen že nemá díru na diskety, ale ani na CD.
A něco z vámi jmenovaného je dáno zákonem?!
Mě v souvislosti s Macinkou a jeho partou napadají už jen hodně hnusné, sprosté a nepublikovatelné nadávky.Tak aspoň pár: arogantní slizoun.
A zkusila jste jen tak popřemýšlet?
Sním nebo bdím? Je možné, že tito Klausaplégři, ničí na co sáhnou? A Klaus se nestydí? Současná garnitura je ještě horší než jsem čekala. A to jsem byla skromná.