Na Lukáši Zelenském mi vadí, že mluví příliš rychle a jako sluchově postižené mi vadí, že i mnohá slova zadrmolí až tak, že nemám šanci mu porozumět. U jiných komentátorů takový problém nemám.
Nejste z toho Zelenského už nějaká vykolejená, madam?
Myslím si že pan Lukáš Dolanský na to nemá i když je několikanásobně objektivnější než manipulativními otázkami oplývající Daniel Takáč. Nedávno nezvládl debatu kdy za přímou urážku Jindřicha Rajchla nenapomenul Kateřinu Stojanovou. Debata pod jeho vedením působila nevyváženě, bylo zcela zřejmé komu moderátor straní. To už ale je u České televize, placené z koncesionářských poplatků, bohužel standart.
Takáč by měl následovat Moravce, je horkým kandidátem na odchod…
Já prostě žasnu. Podle neskutečného množství článků v našich médiích mám pocit, že jsme snad náhle přišli o prezidenta či premiéra. A ono se nejedná o nic jiného než o odchod jednoho sebestředného, namyšleného a bohorovného moderátora ČT, který spolkl veškerou moudrost světa, avšak současně svým neobjektivním, jednostranným a většinou také velmi útočným a drzým stylem dotáhl úroveň zpravodajství veřejnoprávní televizní stanice až na samé dno. I když jsou jistě ve hře další výtečníci podobného kalibru (např. Řezníček, Witowská), na Moravce mít stejně nebudou. Takový falešný kalibr se jen těžko najde.
Ten zveřejněný seznam kandidátů mi přijde jako vtip - co kandidát, to nestydatý politický aktivista. Možná ještě budeme po propagandistovi Moravcovi ...prstíčkem hrabat : - )
Lukáš Dolanský by byl určitě dobrý kandidát.Četla jsem nedávno jeho knihu o jeho pobytu jako zpravodaje v Londýně.Doporučuji.
Jaká složitost, Bobošíková, Xaver Veselý nebo Soukup. :)
To by dopadlo.
Ten Lukáš Dolanský je hodně vzdělaný člověk, ten by se na takové vysílání hodil.
Už jsem jednou psal, dejte tam Řezníčka a název Ořez.
Jednotka neobjektivní žurnalistiky: 1 Moravec. Opozice opravněně pláče.
Má to cenu hledat, na těch pár měsíců ?