Co víme o Mopedistech. Banda troubů.
Slyšel jsem, že si pan Turek dělá zálusk na ministerstvo zahraničí. Jen připomenutí kdo je vlastně pan Turek.
Filip Turek je pro mě ukázkou politika, který se na vrchol dostal spíše díky marketingu než díky skutečným schopnostem a zkušenostem. Jeho životopis je plný okázalosti – luxusní auta, drahé večírky, prezentace bohémského stylu, který může působit na sociálních sítích, ale sotva obstojí na půdě mezinárodní diplomacie. V minulosti byl spojován s podnikáním kolem „zapperu“ a různých doplňků během covidu, které využívalo zoufalství lidí a státní inspekce označovala za problematické. Objevily se i fotografie s hajlováním, které musel vysvětlovat. Má jasně prokázané černé stavby. Ano, v roce 2024 se stal europoslancem, je členem výborů v Bruselu, ale to je jeho první skutečná politická zkušenost. Bakalářské vzdělání v komerčním právu a krátký pobyt v Evropském parlamentu podle mě nestačí na roli ministra zahraničí. Tohle je funkce, která vyžaduje dlouholeté budování respektu, jazykové schopnosti, znalost historie i schopnost vyjednávat. To se nedá dohnat během tří let, když hlavní zájmy byly závody aut a okázalý život. Respektuji výsledky voleb, ale jmenování člověka s takovým profilem ministrem zahraničí považuji za špatnou volbu, která by Česku přinesla spíš ostudu než respekt.
Kdyby existovalo ministerstvo snobství nebo zábavy tak asi jo, ale tohle je přece téměř nejvyšší liga v politice. Časopis titulní stránka ano, porotce na Miss taky vidím ho na spoustě míst. Nicméně ministr a dokonce zahraničí to jen těžko dávám. Ale to na druhou stranu k demokracii patří.
Ten fašista ztrapní sebe i celou republiku. Nu co dělat, když si primitivové zvolili hajlujícího dobytka, je to JEJICH volba. Díky primitivové
O Motoristech sobě víme, že nemají nejmenšího tušení, co je to klimatická změna, co ji způsobuje, kdo je za to zodpovědný a co je proti tomuto neutěšenému stavu nutné učinit. Akademická diskuze s touto partou není možná, neboť jsou to lidé se stejně omezeným rozhledem, jakým disponuje jejich senilní guru Klaus.
Zase na druhou stranu asi nezačnou "chytře" zavírat jaderné elektrárny, jak to udělali Zelení v Německu. Všeho moc škodí.
nejde a ni tak co víme my o nich
jde spíše o to zda oni ví něco o sobě
a vlastně nemusí
je to byznys projekt
jenže jejich problém je teď onen přechod
ze stínu pod lampu ....
už od zvoleného zástupce SPD jsme se minule dozvěděli ... že lepší bude v diskuzích nebo komentářích "nezabrušovat", a počkat na instrukce svého "vůdce"
neřekl bych, že zde to bude jiné
Já si osobně myslím, že situaci zejména v Praze je potřeba řešit, ale ne tím, že budu podporovat auta. To je holý nesmysl. Tady si Motoristé neuvědomují, že rostoucí počet pražanů potřebuje rostoucí počet funkční MHD a ano - i stezky pro kola. Když je hezky - hybaj do práce na kole. V Dánsku a podobných zemích to funguje. Motoristé jsou dinosauři s těmito názory. Bohužel ti také vyhynuli. Nejsem fanda zmateného Green dealu, ale změny přijít musí a přijdou. Bez ohledu na Motoristy.
Klausovo koloběžka alias nové Věci veřejné, odpad zatuchlý...kdo to volil, jede na stejné vlně