Já se divím, že se ještě někdo divi🙄. Řeči se vedou a voda teče - to jsme už přece zažili
No jediný,kdo tady neustále útočil byl Fiala na Babiše.Tak nám tady pořád nelžete. Ostatně,vy to děláte velmi často
Babiš to myslí dobře. Jen rychleji mluví, než myslí. Ty emoce jsou zbytečné. Vysvětlení odborníka, že cokoliv stáhnout z oficiálního trhu, kde je dohled a přísná kritéria je horší, než to nechat bez možné kontroly na černém trhu. Zakázaná cigareta i alkohol vedlo ne k jeho likvidaci u mladistvých, ale navýšení. Tak je to u všeho. Babiš dříve, než začne něco prohlašovat by se měl poradit s odborníky. Piráti byli tolerantní vůči měkkým drogám, ale i kdyby nebyli, jelo by se v nich dál... tohle do politiky nepatří. 😕
Děkujeme paní Střelená za odborné stanovisko a fanatickou obhajobu vašeho kmotra.
Číst zdejší diskusi je buď pro pobavení nebo k údivu, kolik lidí bylo tolerantních a zaslepených jen z nenávisti k Babišovi, když nebyli schopni rozeznat a komentovat ty lži a nekompetentnost minulé vlády. Ta nás zadlužila tak, co nedokázala během své čtyřleté vlády ž á d n á vláda od 89. To jsou slova odborníků a politologů. Tahle diskuse není pro dospělé, myslící lidi, ale infantilní hlupáky, kteří mají potřebu se někde nějak odreagovat, kde jim to p r o j d e . 😉
Tam mluvte, jaké lži konkrétně? Pořád to slyším od voličů věčně lhajícího Babiše a jediné co z nich vypadalo bylo že řekl ze nebude zvyšovat daně a některé zvýšil.
Samozřejmě blábiš potřebuje naše děti zdravé,protože tyto děti budou platit jeho dluhy.
Typický Babiš umí jen řvát a urážet ,ničemu nerozumí ale všechno ví a na každého má telefon.
Babiš je egocentrický tlučhuba . Zatím nic nepředvedl a jen plive kolem sebe.
Letecký dispečer asi sám používá kratom. Vyplývá to z jeho chování.
Lhal jsem večer, lžu i ráno, jsem majitel sekty ANO.
Chaos, hysterie a populismus je jeho přirozené prostředí.