1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Já se divím, že se ještě někdo divi🙄. Řeči se vedou a voda teče - to jsme už přece zažili

Před 5 měsíci

No jediný,kdo tady neustále útočil byl Fiala na Babiše.Tak nám tady pořád nelžete. Ostatně,vy to děláte velmi často

Před 5 měsíci

Babiš to myslí dobře. Jen rychleji mluví, než myslí. Ty emoce jsou zbytečné. Vysvětlení odborníka, že cokoliv stáhnout z oficiálního trhu, kde je dohled a přísná kritéria je horší, než to nechat bez možné kontroly na černém trhu. Zakázaná cigareta i alkohol vedlo ne k jeho likvidaci u mladistvých, ale navýšení. Tak je to u všeho. Babiš dříve, než začne něco prohlašovat by se měl poradit s odborníky. Piráti byli tolerantní vůči měkkým drogám, ale i kdyby nebyli, jelo by se v nich dál... tohle do politiky nepatří. 😕

8
Před 5 měsíci
Antonie Střelcová

Děkujeme paní Střelená za odborné stanovisko a fanatickou obhajobu vašeho kmotra.

5
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíciUpraveno

Číst zdejší diskusi je buď pro pobavení nebo k údivu, kolik lidí bylo tolerantních a zaslepených jen z nenávisti k Babišovi, když nebyli schopni rozeznat a komentovat ty lži a nekompetentnost minulé vlády. Ta nás zadlužila tak, co nedokázala během své čtyřleté vlády ž á d n á vláda od 89. To jsou slova odborníků a politologů. Tahle diskuse není pro dospělé, myslící lidi, ale infantilní hlupáky, kteří mají potřebu se někde nějak odreagovat, kde jim to p r o j d e . 😉

9
Před 5 měsíci
Antonie Střelcová

Tam mluvte, jaké lži konkrétně? Pořád to slyším od voličů věčně lhajícího Babiše a jediné co z nich vypadalo bylo že řekl ze nebude zvyšovat daně a některé zvýšil.

Před 5 měsíci

Samozřejmě blábiš potřebuje naše děti zdravé,protože tyto děti budou platit jeho dluhy.

Před 5 měsíci

Typický Babiš umí jen řvát a urážet ,ničemu nerozumí ale všechno ví a na každého má telefon.

1
Před 5 měsíci

Babiš je egocentrický tlučhuba . Zatím nic nepředvedl a jen plive kolem sebe.

4
Před 5 měsíci

Letecký dispečer asi sám používá kratom. Vyplývá to z jeho chování.

5
Před 5 měsíci

Lhal jsem večer, lžu i ráno, jsem majitel sekty ANO.

7
Před 5 měsíci

Chaos, hysterie a populismus je jeho přirozené prostředí.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA