Není to tak dávno, co prohlašoval, že je se svojí pozicí hejtmana spokojen a do vysoké politiky se nechystá, že chce dokončovat projekty a užít si malého synka. Něco se změnilo?
Proc by se melo neco menit? Vyjadrit nazor na kandidatku za svuj kraj snad muze, ne?
Kuba jste komediant a Klausuv nohsled ,nechte Fialu napokoji,když jste měly 6% procent tak vás Fiala vytáhl z bryndy tak ho nechte pracovat ,chcete se vyšplhat po Fialových zádech do koryt ,už vás nebaví dělat hejtmana ,je to málo že.
Lipový, po Fialových zádech se šplhají a u koryt drží ty dvě přisátá klíšťata Topka a KDU-ČSL , ty jsou teď větší problém, nežli Kuba. Přeji hezký večer.
Realistický pohled a přístup současné vládní koalice ke své budoucnosti lze také pojmenovat jako 'trénink na budoucnost'. Tak jako sportovec trénuje, aby byl příště silnější a úspěšnější, současná koalice se připravuje a zvyká si na svoje působení v opozici. 🤔🤔🤔
Za tenhle stav může do značné míry volební systém. Pokud by se volili so sněmovny tak jako do senátu, tedy v jednomandátových obvodech, tak by žádné handrkování o pořadí na kandidátkách nebylo a stejně tak by zmizel i problém s procentní klauzulí která vede těmhle koalicím. A pokud by se navíc volilo dvěma hlasy - jeden pro a jeden proti, tak by mohlo stačit jen jedno kolo. Jenže na tohle současné strany nikdy nepřistoupí, manipulace s pořadím je každovolební kolorit.
Reklamujte u soudruha Rychetského z ÚV nebo ÚS?
Toho bych volil s radostí.
Ovšem jestli tam bude zase ta nula pohlouplá, tak budu normálně volit Babiše estébáka.
Jediná rebelie je od Kuby. To je zmetek, kterej neustále mydlí Fialovi schody. Viděl jsem, jak bezvýznamnou pozici v ODS má. Byl jsem na minulém sněmu v Praze. Jeho vynikající výsledek v CB byl proto, že se distancoval od ODS. Sám prohlásil, že by ODS nikdy nevolil. On patří do skupiny kolem vyčáchlýho Zahradila a lidí kolem Klause. Proto je mu blízký Babiš, s kterým by chtěl dělat koalici...
Základní rozdíl v ODS. Kuba dělá POLITIKU (lidi
jsou cíl), zatímco centrální ODS POLITIKAŘÍ (lidi jako prostředek k získání moci). 😯😯😯
"Milujte se a množte se" - "Berte se a žerte se". Tak toto je příměr, kterým Kuba říká, jak to v ODS vypadá ve skutečnosti. Navenek se všichni jakoby milují, ale uvnitř se to žere ve dne i v noci. Lidé dobří, a toto má někdo volit ? Příznivec nejsem, ale Kubu bych volil, protože umí a navíc, má to v hlavě !
Fiala nejspíš pořád žije ve svých mylných představách, že koalice vyhraje volby a proto je ochoten obětovat řadu svých spolustraníků. Jenže ti mu to po volbách asi pěkně spočítají, když ODS a celé SPOLU skončí v opozicí a bude velice rád pokud skončí alespoň jako řadový straník.
Pane Kubo, já jsem vám fandil, protože jsem měl pocit, že s vašimi názory a postoji by se mohla ODS zdravě posunout dál. Jenže po marné době mě přijde, že vy z těch Budějovic je střílíte miny na Prahu a alibisticky se těšíte z toho co jste zasáhl. Jste v pozici chytrolína, který když má pomoct a chytit otěže, tak se lekáte a schováte se v Masných krámech. Pindat do daleka umím taky.
Není hejtman Kuba trochu škodná v řadách ODS? Mně se to tak již dlouho jeví, ale nejsem člen ODS. Jen nestraník se zájmem o ty nejvyšší hřady v Česku. Kdo tam sedne a proč. S vidím i slyším, kdo kam vleze. Hlavně do ANO, kde nebyly v letech 2011 až 2015 stanoveny žádné morální hranice. Do ODS to nebylo tak snadné, o to víc mne mrzí někteří tradiční mudrlanti jako je Kuba.