1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 dnem

Není to tak dávno, co prohlašoval, že je se svojí pozicí hejtmana spokojen a do vysoké politiky se nechystá, že chce dokončovat projekty a užít si malého synka. Něco se změnilo?

19
Před 1 dnem
Alena Vrabcová

Proc by se melo neco menit? Vyjadrit nazor na kandidatku za svuj kraj snad muze, ne?

7
Před 2 dny

Kuba jste komediant a Klausuv nohsled ,nechte Fialu napokoji,když jste měly 6% procent tak vás Fiala vytáhl z bryndy tak ho nechte pracovat ,chcete se vyšplhat po Fialových zádech do koryt ,už vás nebaví dělat hejtmana ,je to málo že.

59
Před 2 dny
Jiří Lipový

Lipový, po Fialových zádech se šplhají a u koryt drží ty dvě přisátá klíšťata Topka a KDU-ČSL , ty jsou teď větší problém, nežli Kuba. Přeji hezký večer.

61
Před 1 dnem

Realistický pohled a přístup současné vládní koalice ke své budoucnosti lze také pojmenovat jako 'trénink na budoucnost'. Tak jako sportovec trénuje, aby byl příště silnější a úspěšnější, současná koalice se připravuje a zvyká si na svoje působení v opozici. 🤔🤔🤔

13
Před 2 dny

Za tenhle stav může do značné míry volební systém. Pokud by se volili so sněmovny tak jako do senátu, tedy v jednomandátových obvodech, tak by žádné handrkování o pořadí na kandidátkách nebylo a stejně tak by zmizel i problém s procentní klauzulí která vede těmhle koalicím. A pokud by se navíc volilo dvěma hlasy - jeden pro a jeden proti, tak by mohlo stačit jen jedno kolo. Jenže na tohle současné strany nikdy nepřistoupí, manipulace s pořadím je každovolební kolorit.

19
Před 1 dnem
Pavel Vodicka

Reklamujte u soudruha Rychetského z ÚV nebo ÚS?

10
Zobrazit další reakci
Před 15 hodinami

Toho bych volil s radostí.

Ovšem jestli tam bude zase ta nula pohlouplá, tak budu normálně volit Babiše estébáka.

1
Před 2 dny

Jediná rebelie je od Kuby. To je zmetek, kterej neustále mydlí Fialovi schody. Viděl jsem, jak bezvýznamnou pozici v ODS má. Byl jsem na minulém sněmu v Praze. Jeho vynikající výsledek v CB byl proto, že se distancoval od ODS. Sám prohlásil, že by ODS nikdy nevolil. On patří do skupiny kolem vyčáchlýho Zahradila a lidí kolem Klause. Proto je mu blízký Babiš, s kterým by chtěl dělat koalici...

31
Před 1 dnem
Lubomír Marek

Základní rozdíl v ODS. Kuba dělá POLITIKU (lidi

jsou cíl), zatímco centrální ODS POLITIKAŘÍ (lidi jako prostředek k získání moci). 😯😯😯

34

"Milujte se a množte se" - "Berte se a žerte se". Tak toto je příměr, kterým Kuba říká, jak to v ODS vypadá ve skutečnosti. Navenek se všichni jakoby milují, ale uvnitř se to žere ve dne i v noci. Lidé dobří, a toto má někdo volit ? Příznivec nejsem, ale Kubu bych volil, protože umí a navíc, má to v hlavě !

4
Před 1 dnem

Fiala nejspíš pořád žije ve svých mylných představách, že koalice vyhraje volby a proto je ochoten obětovat řadu svých spolustraníků. Jenže ti mu to po volbách asi pěkně spočítají, když ODS a celé SPOLU skončí v opozicí a bude velice rád pokud skončí alespoň jako řadový straník.

5
Před 1 dnem

Pane Kubo, já jsem vám fandil, protože jsem měl pocit, že s vašimi názory a postoji by se mohla ODS zdravě posunout dál. Jenže po marné době mě přijde, že vy z těch Budějovic je střílíte miny na Prahu a alibisticky se těšíte z toho co jste zasáhl. Jste v pozici chytrolína, který když má pomoct a chytit otěže, tak se lekáte a schováte se v Masných krámech. Pindat do daleka umím taky.

4
Před 1 dnem

Není hejtman Kuba trochu škodná v řadách ODS? Mně se to tak již dlouho jeví, ale nejsem člen ODS. Jen nestraník se zájmem o ty nejvyšší hřady v Česku. Kdo tam sedne a proč. S vidím i slyším, kdo kam vleze. Hlavně do ANO, kde nebyly v letech 2011 až 2015 stanoveny žádné morální hranice. Do ODS to nebylo tak snadné, o to víc mne mrzí někteří tradiční mudrlanti jako je Kuba.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt