1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Na podzim jsem přivezl 9 let starý auto z De a mělo novou technickou ale STK jsem dělat nemusel a platí mi 2 roky. Přihlášení v Praze za 2 dni na značkách.

2
Před 6 měsíci

Manžety na poloosách jsou nové, ty někdo měnil nedávno. Stejně jako tyčky řízení,“ říká automechanik a bere do ruky montážní páku, aby změřil vůle na nápravě.

To je mechanik amatér . Tyčkami řízení asi myslel tyč zdvihátka stabilizátoru a chtěl bych vidět jak montážní pákou měří vúle nápravy .

2
Před 6 měsíci
Pavel Grajcar

Já bych to víc typoval na neznalost pisálka, než mechanika.

4
Před 6 měsíci

Passat B8 velmi povedene auto .muj rok 2018 2.0 tdi DSG koupeno v De v 2021 najeto 200t . Nyni najeto pres 500 . Na prehnany servis uplne nejsem ALE... Rozvody delam max 180 olej motor d o 15 prevodovka do 60t . Po 500 tis zavada senzor dsg nasledna vymena senzory a jede dal to byla jedina zavada . Ve 450 tis vymena komplet tlumice silenbloky pr napravy komplet brzdy kotouce brzdovka atd,ve 450 dvouhmota emise pri posledni stk v 500 tis naprosto čistéa tk bez problemu . Ted mam supa 2022 manual a za mne se mi s passatem jezdilo pohodlneji .

1
Před 6 měsíci

B8 s tímhle motorem a manuálem by moc problémů dělat neměl. Ještě bych se podíval na chladící kapalinu, jestli je v expanzce G13 se silikátovým sáčkem. Tu bych i s novou expanzkou vyměnil za G12 Evo.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA