A co stále navyšování dávek sockam je fér 🤔
Ten důchodce alespoň pracoval ale ti opálení nedělali nikdy a taky mají valorizaci .Ale těch se každý boji. A že jich tady je.
Jeden dramatik s krátkýma nohavicema mě v Brně na svoboďáku v 89' sliboval, že se budeme mít za 5 let jak v Rakousku. Za 30 let po hadráku jsme akorát v *iti.
To jsem netušil, že Valtr Komárek psal divadelní hry.
jen mě zajímá co bude říkat pan ,,ekonom,, až bude sám v důchodu, no to už tu asi nebudu, možná si do té doby nakrade tolik, že mu to bude jedno
Tak frajere jestli toto je nefér tak skus makat téměř 50 let a mít důchod 22000,- Ty děláš celý život ho..o a budeš brát 60000,- Co ty na to?
pracoval jsem 55let včetně vojny a důchod mám 19000kc.pracoval jsem jako řidič v čsad na nákladáku a ke konci jako řidič busu.
Hlavně, že jsou peníze pro Ukrajinu ,neziskovky a další. To neřeší, ale řeší důchodce. Také jednou budou.
Presne tak! Ukrajince neresi. Ukrajina nas stoji 100 miliard rocne a to nepocitam pujcky, ktere si vlada bere. Tercem jsou duchodci, to je ta skupina, ktera je nejzranitelnejsi. To nejsem duchodce, ale prosim, priste nevolte tuhle "bandu"!
Když budou furt nezdravě přidávat učitelům, soudcům, policajtům, kteří už ze svého platu nemohou vyžít, tak musí skočit na důchodce. Holt to se to rozdává, když sami nevydělají ani kačku.
To co jste napsal je krátkozraké. Raději se podívejte, kde a komu plynou miliardy. Proč platíme nehorázné peníze za energii, atd., tam prostě nevidíte a raději budu kritizovat ty co mám přímo na očích.
Zase jeden z takzvaných rádoby ekonomů, těch, které se zajímají jenom o důchody se vyrojilo tolik, že jsme snad stát ekonomů, kteří nejraději radí, ale sami nic užitečného nevytvoří.
Vážený pane ekonome, když všemu tak rozumíte tak mně vysvětlete proč poslanec má 120 000 + náhrady a důchodce 16 000? Podle vzhledu jste asi chodil za školu nebo že by Plzeň?
Výborný ekonom, důchod na západě se pohybuje mezi50-67 procenty průměrné mzdy, takže aby se nemuselo valorizován musí se snížit průměrná mzda. Tak může začít u sebe
Ekonomové přestaňte okopávat důchodce a řešte si už konečně fijalovu drahotu a inflaci a ne furt jen Babiš a válka!
Babiš na inflaci vydělává miliardy. A proč Fialová? Kdo tady dříve něco s daňovým systémem, ale i důchodovým udělal? Fialova (s krátkým a) vláda dodržuje poměrně masivní valorizace.
NERV a obecně ekonomové, ti jsou za vším, Banky a obří firmy.