1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Když už tak plácáte tak kde jsou všechny ty peníze co odvedli naše rodiče nebo všichni co poctivě makají.Vy si přidáváte a obyčejným lidem chcete ubrat a mimochodem žijete a dostáváte výplaty z našich peněz je to hanba.Já bych se ptala spíše Topolánka a Klause kde jsou peníze z fondů a už je to tady znova pětikoalice a ten kdo je volil tak asi čučí co dělají.

22
Před 2 roky

Vážený ekonome, přijde doba, kdy nebudete brát 70tis., ale jako důchodce 15tis. Takže si nechte ty blbé kecy do hospody a tam si můžete cintat rozumy.

13
Před 2 roky

Tato vláda by měla padnout ,tak jak na Slovensku. Vymýšlejí samé oplzlosti ,jak okrást občana a to co nakradou si rozdělit mezi sebe. Souhlasím z paní Hejlovou co napsala. Pro ně jsou přednější cizinci než český občan. Vyházet je všechny z okna, jak to udělali Husité.

22
Před 2 roky
František Dawid

Jdeme na věc

3
Před 2 roky

Tak "ekonom" z instituce pro kterou není ani český název tak ten ano, ten ale vzbuzuje můj obdiv a uznání. Kde se ta havěť jen bere?! Podle xichtu ten ještě stihl bezplatně vystudovat z peněz těch co by je nejraděj viděl pod drnem.

15
Před 2 roky

Pan ekonom z tink-takmnk hezky riká data, co by se mělo, kdyby to tak bylo. Kolik má sourozenců, kolik ma dětí? Aby posílil vu výrobní kapacitu. Do 67-68 let sedět u počítače, to jde, ale manuálně pracovat? To nejde. Takže teorie a praxe jsou od sebe hoooodně vzdálené.

3

Mladý muž si zřejmě neuvědomuje, že většina dnešních penzistů se důchodu nemůže dočkat, páč ve svém aktivním období trávili v práci mnohem více času než např.naši západní sousedé...bohuzel...

13
Před 2 roky

Proč se všichni strefují do důchodců? Většina z nás pracovala celý život(já 45 let) a ve stáří si zasloužíme aspoň trochu úcty. Mně mnohem více vadí již druhá generace pormanentních pobíračů sociálních dávek. O těch se, ale nemluví a nepíše.

18
Dana Kučerová

Tech generací nemakačenků je vícti nevadí, ale důchodci ano, tak je při odchodu do důchodu postřílejte a nebudete mít problém a stále jen do nich rýt

3
Před 2 roky

v německu jsou důchody 60% průměrné mzdy a důchody se vždy valorizují o inflaci (cca 5%).....,to že vláda není schopna vybrat od firem na důchody a že pustí z řetězu inflaci (což je pro ni z hlediska dluhu výhodné) je její politika

28
Před 2 roky

Zase keci,důchodci odpracovali roky a jejich důchod k smíchu,hlavně co šli do důchodu před více jak 17roky je velký rozdíl rozdíl.Nechte důchodce v klidu dožít,hlavně je pořád nestresujte.hlavně že si politici stále navyšujou platy.Ach jo.....

25
Před 2 roky

Hlupák, co si myslí, že do smrti bude mladý.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt