1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

A jedeme dál. Uršula provedla hezkou soudružskou sebekritiku, jako podle interních příruček KSČ, na své zkorumpované židličce bude sedět dál, a penězovody se jen trochu přesměrují. To je teda úspěch, pane Vondro, viďte?

8
Před 5 měsíci
Ivo Husak

Úspěch je prosazení správné věci...

6
Před 5 měsíci

Hlavně, když zrušíte světově virtuální měny, jejich těžbu, bude na světě el. energie navíc v řádu desítek ročních výkonů Temelínů.

Nevím proč se ekologicky zdaňuje spotřeba el.e. lidem na bydlení a průmyslu, když cca 20% investic do výrobních kapacit el. energie spotřebuje něco-virtuální měna, co nikdo z lidí a průmyslu de facto nepotřebuje.

Virtuální měny by měly být daňově zatíženy tak, aby uhradily investice do výstaveb jaderných, plynových, solárních, větrných elektráren, protože ty si lidé staví výhradně pro potřebu života, průmyslu a nikoliv pro virtuální peníze, které jsou nadbytečné, nepotřebné. Poměr mezi přínosem a náklady je enormně neúměrný.

3
Před 5 měsíci

Zdravím . Tajtrlik Vondra je jako korouhvíčka , otáčející se podle větru , jak fouká , tak se přizpůsobujě Bruselským nařízením . Podle toho přizpůsobuje také své vyjadřeni . Je vyčůraný , jako vyčůraná díra ve sněhu .Slyšel jsem jej mnohokrát .

10
Před 5 měsíci

Nepamatuji se, že by Vondra něco křičel. Je to k smíchu, asi by měl pojídat víc cesneku.

57
Před 5 měsíci
Gertruda Barešová

S Vondrou většinou nesouhlasím , ale jsem rád , že odešel ze studia s rozhovorem s Bláhou na Slovensku . Jsem rád , že se zastal Izraele v boji proti duchovním Ajotóahum, kteří chtěli dokončit výrobu atomových bomb . Díky

32
Před 5 měsíciUpraveno

Říká ten co si to v evropské komisi odseděl a jen pobíral peníze . Jako Čech se za takové zastoupení stydím že někdo takový vykonává takovou funkci .

23
Před 5 měsíci
Marian Tasar

1, Vy jste tak hloupý a komentujete to, čemu ani nerozumíte, neb Vondra nesedí v EK ale v Evropském parlamentu. Nyní se stydím já, že mám tak hloupé spoluobčany jako jste vy a ještě to na sebe prásknete na internetu.

2, Sdělíte mi jak podrobně a kde sledujete jednání EP že si troufnete takové hodnocení jeho činnosti?

15
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Vedení EU by mělo rezignovat. Za to, že svými rozhodnutími způsobilo v Evropě současný marazmus.

Říct "sorry, spletli jsme se" je obyčejný výsměch. Takto to pouze potvrzuje nezranitelnost politiků ať dělají, co dělají...

8
Před 5 měsíci

A kdy ještě přiznají, že vítačství byla taky chyba? Potíž je dvojí. Po deseti letech je to už jedno. A druhý problém je očerňování a mediální negace těch, kteří to tvrdili už tehdy.

9
Před 5 měsíci

Jinak řečeno fon Lejno právě přiznalo že to celou dobu dělají špatně, lžou a pronásledují lidi šířící opačný názor

( dříve dezinformace a teď NOVĚ pravdu ).

14
Před 5 měsíci

Kdy bylo zveřejněno bojování za jádro od Vondry? Většinou byl při hlasování jako "zdržel", aby si to náhodou u Urßuly nerozházel. Hlavně že v TV diskuzi o zemědělství předložil ruský dopis !!

6
Před 5 měsíci

Jsou to jen slova a proklamace, zmizel německý jaderný průmysl, lidé a nerozvíjely se znalosti. Z toho se jen tak nedostanou.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA