1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Brusel, to je cirkus plný šašku, kteří mu vládnou a nakonec celý ten cirkus přivedou k bankrotu...

123
Před 5 měsíci
Petr Falta

Šokovala mě ta úžasná drzost Uršuly.

Normální člověk v její situaci by skočil z okna, pod auto nebo do vody.

Japonec by zvolil čestnou smrt hara kiri.

Na Uršule obdivuji jediné, ten ledový klid, s jakým otočila o180 stupňů.

23
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

je to vystříhaný já jsem dal na Diskuzi celý video a hned mi to vymazali jestli to dám ještě jednou tak mi zablokují to není Demokracie je to svinstvo od nich

193
Před 5 měsíci
Jan Ukuš

Tady si na demokracii jenom hrají, ve skutečnosti platí jen ta jejich demokracie, to jsem poznal už dávno.

161
Před 5 měsíci

Problém je, že Vondra o tom mluví, protože to považuje za správné. Ursula ale proto, že se její dřívější opačný postoj vyčerpal a dnes může více získat z pravého opaku. Říká se tomu oportunismus. Proto její postoj nemá žádnou hodnotu.

73
Před 5 měsíci

Uršula se omluví a řekne, že odklon od jaderné energie byla strategická chyba a jede se dál.O tom,jaké to mělo dopady na ekonomiku a cenu energií pomlčí.Pokud udělala spolu se svojí progresivistickou zelenou svitou strategickou chybu,měla by okamžitě odstoupit.Až udělá příště nějakou další strategickou chybu,tak už to možná Evropa nevydejchá.

76
Před 5 měsíci
Václav Kápl

Než oni, to už má větší odpovědnost obyčejná uklízečka. Ta když něco zničí, tak to musí zaplatit. Oni když udělají chybu, která nese problémy, tak to odnesou všichni ostatní, jenom ne oni. Nebo jste někde četli, že za něco měl činovník EU sížený plat?

33
Před 5 měsíci

On někdy za něco bojoval? Tak leda za svůj plat a pohodlí, špína!

160
Před 5 měsíci
Iveta Kaňová

Já opravdu nepatřím mezi voliče ODS, i když jsem pravicově orientovaný, ale právě Vondra byl a je hlasitým odpůrcem šíleností souvisejících s Green Dealem. A to jak v Europarlamentu, tak u nás.

3
Před 5 měsíciUpraveno

EU bude vždycky kopírovat rozhodnutí těch nejsilnějších a podle mého názoru má máslo na hlavě Merkelová, která - ne jediná -dostala hysterák po Fukušimě. To nemá s Grean Dealem zas tak moc společného. Logicky - byla-li za "zelenou" považována energie ze zemního plynu. Problém je v bezpečnosti, který na jedné straně jedni bagatelizují až popírají, na straně druhé naopak ze dvou velkých havárií ( SSSR a Japonsko ) dělají globální problém. Německo skončilo s jadernou energií jednostranně právě po havárii ve Fukušimě, přestože jemu pravděpodobně tsunami nehrozí.

1
Před 5 měsíci

Až tento patolízal zajistí odchod madame von a zrušení alespoň ets1 a 2, tak ho pochválím. Zatím to je slizký had.

27
Před 5 měsíci

Teď ještě aby soudružka prohlásila, že celý Green Deal je taky chyba a konečně může odkráčet na smetiště dějin.

33
Před 5 měsíci

Videli jste politika, který zduraznil, že je mu 65 a odešel z vysílání TA 3 v živémvysílání, na Slovensku,. Vite, kdy s ohledem na svůj věk půjde do důchodu?

8
Před 5 měsíci

Vondra si tam roky žije jako na krmníku a jeho výkony jsou žalostné. Proradná soudružka od Leyn, která je osobně zodpovědná za rozklad průmyslu a energetiky, nemá v této funkci co pohledávat a chválit ji že řekla k jádru něco co ví 90% obyvatel EU? To je opravdu vrchol rektálního alpinismu a jedno velké pokrytectví....

101
Před 5 měsíci
Drahomir Hron

Vondra s Kupkou je podepsán pod zrušením Euro 7... A nebylo to jednoduché a postupoval tak,jak se v politice má...pracoval, vyjednával, přesvědčoval a získával spojence.Byl úspěšný.Co udělal v Eu takhle konkrétního pro republiku kdokoliv jiný z jiných stran, třeba současné vlády? Vůbec nikdo...

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA