Já bych to nektitizovala. Pouze si o tom člověk může myslet své..a uchovat to v paměti..nebo připomenout na demonstraci, když je to příliš. Jsou to signály, které mají co říct,kdo chce, bude ty signály vnímat. Koho to nezajímá, těžko něco vysvětlovat. Informovat by se mělo, co si z toho každý vezme je druhá věc.To je zodpovědnost jedince. Vychovavejme tak, ať jsou další generace zodpovědnější, když volíme, volme tak, abychom nejen volili svou vyvolenou stranu,ale aby se do vlády dostali ti, kteří jsou pro to schopní. Někdo se nám může líbit nebo s ním souznime,ale když v zásadě nebude moci kopat za rozumné názory, může to být sebelepší člověk nebo strana, ale když je třeba podpořit pouze protiváhu pochybné opozici, může to být dobrá strategie. Děda říkával,je důležité,aby nikdo neměl navrch, aby jedni šlapali na paty druhým...jen tak se budou více snažit, jen tak si budou dávat pozor,aby nešlápli vedle a aby svá nejistá křesla a korýtka nepřenechali druhým. Budou si hlídat jeden druhého i ve vlastních řadách, aby je někdo z "vlastních" nepotopil " nějakým skandálem.. myslím, že to dávalo smysl. Já se tím řídím. Protože od doby kdy jsem začala mít možnost volby mi nikdo nedokázal,že by na to měl.. mít mou svrchovanou důvěru...
Hm…to je nadpis jak z mateřské školy…
Po válce k nám přišlo hodně volyňských čechů. Ti naopak byli největší antikomunisté a antisovětisté, protože dobře věděli co jsou zač. Hodně jich také bylo komunisty odsouzeno
jaký pán ,takový krám
Vrána k vráně sedá. Copak může taková poradkyně Burešovi asi radit? Copak? Docela rád bych se to dozvěděl. Klidně i od Burešova fanklubu.
Podporovatelka vrahů ...a Andy je v pohodě,k čertu s ní i s touhle vládou ...
Ať jde ta Matfuša agitovat do Ruska,za svojím Burlakem, pardon,podnikatelem. Kdo adoruje vrahy ,jede po stejné cestě. Další ostuda Bureše.
" Persona toxická".🤢😷
🥴🤮
🤮🤮🤮🤮🤮