1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Mikuláš a čert už byl,proč pořád to strašení, ti co ty příspěvky píšou jsou už asi pokakani 🤮🥵

Před 1 měsícem

K nadpisu článku: a co si ještě na Ukrajině vymyslíte, aby jste dosáhli svého. Byli jsme spojenci USA a díky vám to jde do háje. Tak ,,děkujeme" !!!!

2
Před 1 měsícem

No v rámci sovětského svazu už jste tady bordel udělali Kocáb měl co dělat aby vás poslal zpátky domů tak ted se starejte o sebe a nestrašte pořád lidi

Před 1 měsícem

Šéf UA rozvědky má asi přímou linku na Putina. Ale nás neoblbne, my budeme mít F-35, takže sorry jako, strach nemáme, ať se jde Puťka klouzat.

1
Před 1 měsícem

Já sem asi jediný skutečný čech co si tu invazi přeje. Alespoň budu moct říct "já vám to říkal"

1
Před 1 měsícem

Já se nebojím,celá petikolka nás ochrání!!!Půjdou snad jako první na frontu!!!Když tak chtějí stále válčit!!!!🤑🤑

1
Před 1 měsícem

Ukrajinská hybridní válka..dezinformace.

Šíření lží a strašení obyvatel, aby tolerovali vládní převody našich daní na Ukrajinu

3
Před 1 měsícem

Zavřít do blázince, oni už neví jak sehnat peníze na to zabíjení . Hnus !

9
Před 1 měsícem

Přestaňte na té Ukrajině už chlastat pořád jen hrozíte Ruskem a všichni se stejně jednou do toho Ruska vrátí možná lépe než na Ukrajinu

Před 1 měsícem

Tak když to řekl šéf ukrajinské rozvědky.

Třeba začnou ukrajinští uprchlíci prchat zpět na Ukrajinu,když tu není bezpečno.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt