Mikuláš a čert už byl,proč pořád to strašení, ti co ty příspěvky píšou jsou už asi pokakani 🤮🥵
K nadpisu článku: a co si ještě na Ukrajině vymyslíte, aby jste dosáhli svého. Byli jsme spojenci USA a díky vám to jde do háje. Tak ,,děkujeme" !!!!
No v rámci sovětského svazu už jste tady bordel udělali Kocáb měl co dělat aby vás poslal zpátky domů tak ted se starejte o sebe a nestrašte pořád lidi
Šéf UA rozvědky má asi přímou linku na Putina. Ale nás neoblbne, my budeme mít F-35, takže sorry jako, strach nemáme, ať se jde Puťka klouzat.
Já sem asi jediný skutečný čech co si tu invazi přeje. Alespoň budu moct říct "já vám to říkal"
Já se nebojím,celá petikolka nás ochrání!!!Půjdou snad jako první na frontu!!!Když tak chtějí stále válčit!!!!🤑🤑
Ukrajinská hybridní válka..dezinformace.
Šíření lží a strašení obyvatel, aby tolerovali vládní převody našich daní na Ukrajinu
Zavřít do blázince, oni už neví jak sehnat peníze na to zabíjení . Hnus !
Přestaňte na té Ukrajině už chlastat pořád jen hrozíte Ruskem a všichni se stejně jednou do toho Ruska vrátí možná lépe než na Ukrajinu
Tak když to řekl šéf ukrajinské rozvědky.
Třeba začnou ukrajinští uprchlíci prchat zpět na Ukrajinu,když tu není bezpečno.