1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Poláci i češi se v historii asi víc báli ukrajinců než samotných rusů. Malín a Volyň, nebo i Brežněv, si ty tanky vezl i s posádkami až od Uralu, nebo ze západního okruhu SSSR, tvořeného nejvíc a také nejblíž ukrajinou? Docela bude stačit, když tento výlupek uhlídá frontu ve své zemi, a žádní ozbrojení bandité či banderovci nepojedou až za námi.

3
Před 1 měsícem

Lidi, nenechte se už strašit ani zvenku a ani zevnitř a nebojte se přemýšlet a mluvit.. Už toho začíná být moc...

3
Před 1 měsícem

Zažil jsem toho už hodně, ale nějaký rozvědčík z Ukrajiny mě nebude poučovat. Názor na současnou situaci mám jasnou, je třeba uzavřít příměří. Ukrajina sama Rusko neporazí, státy EU by se jednotlivě musely zapojit do konfliktu a to by byla třetí světová. USA by nepomohly,

jako za druhé světové, otevřely frontu až těsně před jejím koncem 6/1944. V roce 1968 se na nás vykašlali všichni. Já nikomu nefandím.

4
Před 1 měsícem

No potěš koště až sem rus vlítne,obrana nikde, naši 20 letí zhýčkaní a zženštilý polochlapci v rukou iphony a mcbůka,chroustající hambáče zapíjející redbullem to moc nevytrhnou,doba moderních vymožeností přicházející z júesej naši mládež totálně zdegenerovala a veteráni již vymřeli,hold to budeme muset vzít do rukou my ,husákovy děti s lopatama a rýčema v rukách,bo zásoby státu jsou dávno rozkradeny tak jako roušky za covidu🤮

2
Před 1 měsícem

Už to není nic jiného jen šíření strachu, poplašné zprávy, lži!!!’ Mír se blíží, a lživá válečnická struktura v podobě profesora Nutelly, za půl roku končí. Děkujeme za zadlužení republiky ve jménu války a zbrojení, naše děti a vnuci vám to nezapomenou! Nazdar

3
Před 1 měsícem

Každý normální člověka který se trochu zajímá o politiku tak mu je jasné že to jsou nesmysly a ví že Rusko rozhodně nemá zájem napadnout další státy ale nikdy nedopustí aby Ukrajina vstoupila do NATO. To je podobné jako Rusáci když dovezly na Kubu atomové hlavice a Kenedy oznámil že to povede k třetí světové válce a Rusku nezbylo nic než to spátky odvést do Ruska. EU se skládá z pablbů kteří jsou oni nebezpečím pro celou Evropu.

3
Před 1 měsícem

Pokud se Rusko nezastaví nebo neutaví na Ukrajině (a utavit se mohou i v případě svého vítězství) - tak další nebudou země bývalé Varšavské Smlouvy - další budou Baltské státy (utlačování ruské menšiny) a Moldávie (skrze Podněstří). Možná to proloží zbytkem Gruzie.

Samozřejmě i Varšavskou by rádi, ale to jsou bývalé satelitní státy, nejprve budou obnovovat směrem do Evropy teritorium Sovětského svazu. Navíc Maďarsko a Slovensko momentálě už satelitními šašky jsou i bez významnějšího ruského úsilí.

4

Jediná snaha Ukrajiny se upnula k záměru vtáhnout občany jiných států do války. My jsme ale nikoho v pohraničí Ukrajiny a Ruska neupalovali a také jsme pár km od hranic s Ruskem neplánovali základny NATO. Samozřejmě čeští eurohujeři ve vládě toho využijí k okradení dalších spoluobčanů a odklonění peněz, ze zdravotnictví a školství, do zbrojení.

2
Před 1 měsícem

Ani se nedivím že ho Donald vyhnal z oválné pracovny když mu pohrozil napadnutí Ameriky Ruskem.... nekonečna písnička Ukrajini která už nikdy neskončí,dnes je to dej peníze na válku ,pak dej peníze na obnovu ukrajini a pak dej peníze na obranu proti Rusku....nakonec jestli se to někdy zastaví,budeme rukou Ukrajini která provede Evropu do .....

2
Před 1 měsícem

Pokud by se to Rusku podařilo, stále mi uniká jedno. K čemu jim to bude dobré? Budou se mít Rusové lépe?

1
Před 1 měsícem
Karel Stržanovský

Řadoví Rusové určitě ne , ale jde přece o sféru vlivu , Ivanům jsou fuk vlastní lidé , natož nějací čížkové , o to nejde , ty by znovu naučili držet hubu a krok .. A čekat ve frontě na toaletní papír ..Rusům taky nevoněla diskuze o členství UA v NATO . Stačí se podívat na mapu proč ...

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt