1600/1600Zbývá 1600 znaků

168 správných (90%) ze 186 je na "chcimíra" a "dezoláta", kterému soudružská úderka cenzorů tady na Seznamu neustále maže příspěvky, dobrý výkon.

3
Před 2 roky
Jaroslav Limburský

Klobouk dolů, já to zabalil někde kolem stovky s osmi blbými...než jsem našel kurzor na přiblížení...🙂)

Před 2 roky

Parádní zábava. Ty ostrovní pidistátečky byla spíše tipovačka, takže se 177 správnými můžu být spokojen. Teď je ještě všechny navštívit.

5
Stanislav Ptáček

to jsi u toto měl atlas,jinak kecáš

1
Před 2 roky

Haha, jsem rád, že mi trvalo pouze do Chorvatska, než jsem si všimnul kolik to má otázek.

15
Před 2 roky
Rohan Tomas

Taky tak:-).

2
Před 2 roky

Do Andory bez chyby, cca asi 28, pak jsem si všiml, co mi ještě čeká, tak tolik času fakt nemám. Ale jinak super. Zeměpis mě vždycky bavil 👍

1
Před 2 roky
Jiří Tomášek

Začátek byl jednoduchý, ale ke konci byly fakt "pecky". Nakonec jsem dal 97, takže těsně za polovinou.

Před 2 roky

No kdo na tohle má čas 🙉..(?)..po pár otázkách jsem zjistil kolik jich je a byl to pro mě konec kvízu....

12
Před 2 roky
Jaroslav Sokol

Počet států byl uveden už v úvodu kvízu...

Před 2 roky

168 spokojenost. Vzpomněl jsem si na hlášku ze Simpsonů:

Marge: Bart neuměl na mapě najít Kanadu.

Homer: Kanada se snadno přehlídne. Je schovaná až tam dole. :D

1
Před 2 roky

Ty ostrovní ministátečky mi výrazně zhoršily skóre. Našel jsem je jen dva. Takže nakonec nemám ani 150 🙁 Hamba mi.

2
Před 2 roky
Rostislav Parys

Kdyby jen "hamba"! Je to ještě horší, je to HANBA, od slova hanebné... 😉

5
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Tak tento ,, kvíz ,,zabere celé dopoledne 😄 skončil jsem u 25 ,186x to vážně nedám

18
Před 2 roky

Mimořádně otravné zvětšovat tak malou mapu na tabletu mě mo v půli přestalo bavit

12
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Afriku a většinu ostrovních států jsem nedal.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA