168 správných (90%) ze 186 je na "chcimíra" a "dezoláta", kterému soudružská úderka cenzorů tady na Seznamu neustále maže příspěvky, dobrý výkon.
Klobouk dolů, já to zabalil někde kolem stovky s osmi blbými...než jsem našel kurzor na přiblížení...🙂)
Parádní zábava. Ty ostrovní pidistátečky byla spíše tipovačka, takže se 177 správnými můžu být spokojen. Teď je ještě všechny navštívit.
to jsi u toto měl atlas,jinak kecáš
Haha, jsem rád, že mi trvalo pouze do Chorvatska, než jsem si všimnul kolik to má otázek.
Taky tak:-).
Do Andory bez chyby, cca asi 28, pak jsem si všiml, co mi ještě čeká, tak tolik času fakt nemám. Ale jinak super. Zeměpis mě vždycky bavil 👍
Začátek byl jednoduchý, ale ke konci byly fakt "pecky". Nakonec jsem dal 97, takže těsně za polovinou.
No kdo na tohle má čas 🙉..(?)..po pár otázkách jsem zjistil kolik jich je a byl to pro mě konec kvízu....
Počet států byl uveden už v úvodu kvízu...
168 spokojenost. Vzpomněl jsem si na hlášku ze Simpsonů:
Marge: Bart neuměl na mapě najít Kanadu.
Homer: Kanada se snadno přehlídne. Je schovaná až tam dole. :D
Ty ostrovní ministátečky mi výrazně zhoršily skóre. Našel jsem je jen dva. Takže nakonec nemám ani 150 🙁 Hamba mi.
Kdyby jen "hamba"! Je to ještě horší, je to HANBA, od slova hanebné... 😉
Tak tento ,, kvíz ,,zabere celé dopoledne 😄 skončil jsem u 25 ,186x to vážně nedám
Mimořádně otravné zvětšovat tak malou mapu na tabletu mě mo v půli přestalo bavit
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Afriku a většinu ostrovních států jsem nedal.