1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jak jde zvětšit zoom bez myši?

Před 2 roky
Jiří Dvořák

Dvěma prstama, potáhnout od sebe. Ale je to dřina pokaždé zvětšit.... 186x ....

Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

40/40 pak mě to přestalo bavit. Měli začít u těch těžších, jako najít na mapě Čínu fakt není o bodech

Před 2 roky

Za polovinu správně UHODNUTÝCH odpovědí někoho nazývat mistrem??? Pokud někdo uhodne kolem poloviny odpovědí, jeho označení by nemělo být mistr (mistrem bych nazval někoho s výsledkem 95% a výš) ale velmi slabý. Pak to tady tak vypadá. Vysokoškolsky vzdělaní lidé potřebují k určení 10% z celku kalkulačku, za hlavní město Austrálie považují Sydney....

5
Před 2 roky
Karel Preisler

Vy jste si ten test asi nezkusil, co? Jinak by jste nepsal takový věci. Jsou tam ostrovy a ostrůvky, o kterejch jste v životě neslyšel…

5
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 2 roky

Mapa je nesmysl - označil jsem jako legitimní jedinou správnou čínu - Čínskou demokratickou republiku sídlící v Taipei a mapa protestuje...

co takhle nepodprovat komunistickou verbež okupující Čínské provincie na pevnině?

5
Před 2 roky
Václav Šobr

Máte pravdu ale otázka zněla: "země, které mají zastoupení v OSN"!

3
Před 2 roky

141 správně, takže jsem mistr.....ale myslel jsem si na takových 160

5
Před 2 roky
Martin Kolář

blahopřeju, to je opravdu dobré. Měl jsem 125, což asi ostuda není, ale jelikož jsem měl vždy zeměpis rád, též jsem si myslel výše. Asi v 15-20 případech jsem dával sousední zemi, což zamrzí, šťastně jsem se trefil tak snad jen 3x. Ta Střední Amerika a větší část Afriky jsou na slepé mapě pro člověka co těmito kraji cestoval jen prstem přece jen těžké. Ostrovy v Karibiku zná nejspíš opravdu jen velký znalec či někdo kdo v té oblasti byl, naproti tomu ty v Tichém oceánu zas tak těžké nebyly.

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Dojel jsem do otázky 50, vše uhádnuto. Myslím, že kdo trochu zná zeměpis měl by min 90% států nalézt

6
Před 2 roky
Zbyněk Sychra

Začátek je sranda, která se ke konci mění v zoufalost. Za prvé, těch otázek je příliš a ty ostrůvky na konci...

7
Před 2 roky

Dotáhl jsem to do 120, bez 3 samé správně. Ale když jsem zaboha nemohl najít Monako, přestože jsem kurzorem při maximálním zvětšení projel celou Rivieru, pořád se mi zvýrazňovala Francie, tak jsem toho nechal

1
Před 2 roky
Vladimír Jirka

Přesně. Monako nenajdeš, i když ho na hranicích Francie s Itálií hledáš, ale netrefíš.

Před 2 roky

127 tref a pár "těsně vedle" k tomu, ještě si něco ze školy pamatuju :-)

3
Před 2 roky
LUMÍR VITHA

Nebudete moc starý, když vás ve škole naučili státy vzniklé teprve nedávno.

5
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Jak se dá mapu zvětšit na notebooku ?

3
Před 2 roky
Josef Rzyman

Já ji na laptopu zvětšovala kolečkem myši...

Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Věděla jsem 139. Stydět se asi nemusím, ale na druhé straně neznat polohu cca 1/4 států světa...to taky není žádná hitparáda. Budu na tom muset trochu "zapracovat".

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA