Jak jde zvětšit zoom bez myši?
Dvěma prstama, potáhnout od sebe. Ale je to dřina pokaždé zvětšit.... 186x ....
40/40 pak mě to přestalo bavit. Měli začít u těch těžších, jako najít na mapě Čínu fakt není o bodech
Za polovinu správně UHODNUTÝCH odpovědí někoho nazývat mistrem??? Pokud někdo uhodne kolem poloviny odpovědí, jeho označení by nemělo být mistr (mistrem bych nazval někoho s výsledkem 95% a výš) ale velmi slabý. Pak to tady tak vypadá. Vysokoškolsky vzdělaní lidé potřebují k určení 10% z celku kalkulačku, za hlavní město Austrálie považují Sydney....
Vy jste si ten test asi nezkusil, co? Jinak by jste nepsal takový věci. Jsou tam ostrovy a ostrůvky, o kterejch jste v životě neslyšel…
Mapa je nesmysl - označil jsem jako legitimní jedinou správnou čínu - Čínskou demokratickou republiku sídlící v Taipei a mapa protestuje...
co takhle nepodprovat komunistickou verbež okupující Čínské provincie na pevnině?
Máte pravdu ale otázka zněla: "země, které mají zastoupení v OSN"!
141 správně, takže jsem mistr.....ale myslel jsem si na takových 160
blahopřeju, to je opravdu dobré. Měl jsem 125, což asi ostuda není, ale jelikož jsem měl vždy zeměpis rád, též jsem si myslel výše. Asi v 15-20 případech jsem dával sousední zemi, což zamrzí, šťastně jsem se trefil tak snad jen 3x. Ta Střední Amerika a větší část Afriky jsou na slepé mapě pro člověka co těmito kraji cestoval jen prstem přece jen těžké. Ostrovy v Karibiku zná nejspíš opravdu jen velký znalec či někdo kdo v té oblasti byl, naproti tomu ty v Tichém oceánu zas tak těžké nebyly.
Dojel jsem do otázky 50, vše uhádnuto. Myslím, že kdo trochu zná zeměpis měl by min 90% států nalézt
Začátek je sranda, která se ke konci mění v zoufalost. Za prvé, těch otázek je příliš a ty ostrůvky na konci...
Dotáhl jsem to do 120, bez 3 samé správně. Ale když jsem zaboha nemohl najít Monako, přestože jsem kurzorem při maximálním zvětšení projel celou Rivieru, pořád se mi zvýrazňovala Francie, tak jsem toho nechal
Přesně. Monako nenajdeš, i když ho na hranicích Francie s Itálií hledáš, ale netrefíš.
127 tref a pár "těsně vedle" k tomu, ještě si něco ze školy pamatuju :-)
Nebudete moc starý, když vás ve škole naučili státy vzniklé teprve nedávno.
Jak se dá mapu zvětšit na notebooku ?
Já ji na laptopu zvětšovala kolečkem myši...
Věděla jsem 139. Stydět se asi nemusím, ale na druhé straně neznat polohu cca 1/4 států světa...to taky není žádná hitparáda. Budu na tom muset trochu "zapracovat".