A ví ten tajtrdlík, že západ má jaderné zbraně taky?
On dokonce říká, že je si vědom nukleární převahy Západu. Tento ubožák musí být potentany i za ušima, jak tak sedí někde v bunkru v neprůstřelné vestě.
Teď by ho měli zavřít za to, že nazval speciální vojenskou operaci válkou
Putin prece tvrdil, že o Ukrajinu vůbec nestojí a další území nepotrebuje. A najednou kvičí, že chce územní zisky a další hňupove z Ruska dokonce hrozi, ze chtějí k tomuto účelu vraždit atomovkou. Zvláštní to země ta ruská říše, plna nacistů a válečných štváčů.
Co to je za vylízaného dobytka?
Běžný Rus. Ten Rus který nikdy a za žádnou cenu nepřijme porážku, nepřizná svou chybu, neponaučí se z ní a nikdy jí chtít nikdy odčinit. Takový ten co místo Putina obviní Ukrajinu ze smrti svého syna.
Kvůli zpackanému pokusu o anexi pár ukrajinských oblastí chce takto riskovat? Měl by se smířit s tím, že války se nejen vyhrávají, ale i prodávají...a rusko jich prohrálo taky celkem dost. Namátkou: Krymskou válku, rusko-japonskou válku, první světovou, afghánistán,.....a třeba zimní válka nebo bitva u jezera Chasan také nebyla moc přesvědčivá vítězství.... spíš to tak lakuje ruská propaganda...
Hele místní flastenci, jak to je? Mám fandit ruSSácko aby nás zničilo? Nebo mám být teď pacifista? To nemůžu, protože ruSSácko vede válku a tím bych musel nadávat ruSSácko a to nejde, protože stejně jako Vrábelo mi jde o ruSSácko na první místě!!
Zmodralá prdelní díra s hemoroidy?
Někteří pitomci nedokážou pochopit, že to nic neřeší. Pokud by použili jadernou zbraň, znamenalo by to pouze rychlý konec ruska, protože protiútok by byl nevyhnutelný, žádná z jaderných mocností by nemohla nereagovat, protože by to později vedlo k velmi špatnému konci.
Tak ruská státní televize už odvysílala ledasco. Oni to chtějí vyhrotit před lidmi, kteří žijí v Ruské Federaci, aby se následně mohli prezentovat jako tvůrci mírových řešení (a tak zakrýt skutečnost kapitulace).
No tak ji nevyhrajete vy tupci Svět se bude točit i bez vašeho vítězství
Válku kterou jste začali nýmandi!
Tak to si ty ruská lůzo už můžeš taky vybrat místo na hřbitově.