Co kdyby fanatici z EU poslali na UA místo zbraní a munice kvalitní protézy, invalidní vozíky a místo " mírových " vojáků raději nějaké lékaře, psychology, protetiky a rehabilitační pomůcky a pracovníky?
Jsou zalobbovani zbrojari, tak je třeba dodávat zbraně! A jelikož mají stále málo, tak budeme zbrojit místo léčit...no na sklad ro nebude, je potřeba tedy i válčit!
Tak chlapci, kdybyste jen věděli, jak místní válečníci hodnotili vaší akci...
Téměř jako porážku Ruska!!
A kdokoliv si snad dovolil napsat, že to byla zbytečná huráakce, byl označen jako dezolát a proruSSácký šváb...
Těm byste měli poděkovat za tuto akci stejně tak jako těm svým papalášům,. kteří si chtěli pohonit své ego...
.
Zbytečné, bezvýznamné gesto, které stálo zbytečně životy!!
To zelenym mozkum nevysvetlite...
Tak to vždy dopadne, když tomu velí nějaký komediant, který do nedávna bavil publikum po barech a nyní si hraje na prezidenta spasitele, hned bych ho poslat bojovat do první linie a než by tam dojel, tak by cestou určitě dezertoval a utekl nějak do zahraničí.
Komediant nebo malíř, výsledek asi bude stejný.
Vrchní generál Syrskyj mi připadá jako Ruský agent.Ty nejlepší vojáky a tu nejlepší techniku pošle úplně zbytečně kamsi do Ruské oblasti aby je tam Rusové rozsekali místo toho aby to nejlepší poslal do Pokrovska nebo tam kde to hoří aby se pomohlo udržet frontu. To je logika a tohle rozhodnutí Ukrajinu oslabil a to byl zjevně cíl.
Vždy tu operaci nařídil jejích velký prezident, kterého, jak se uvádí v našich médiích, na UA většina národa podporuje. 🤔🫣
Tak 60 000 rusů a 20 000 severokorejců nevedlo ofenzivní operace na Donbase- a realita je že pro Ukrajince je Donbas důležitější než Kyjev.
Historicky je území Kozáckého Hetmanátu - Záporožské siče - od Záporoží po Rostov - pro Ukrajince v podstatě ekvivalentem Jeruzaléma pro Židy nebo Palestince.
Co je nám do toho pořád nám předhazují UA to je neskutečný
Před několika měsíci jsem odcitoval rozhovor třech uk vojáku v Kursku. Nechápali co tam dělají.. byl jsem smazán jako šiřitel dezinformace..
Konečně trochu pravdy. Kursk byl úlet....
Hrůza co ti lidé prožili kvůli zbytečnému konfliktu,kterému se dalo předejít..
To by si měl přečíst náš Nutela a Pávek na hradě.