Každý pes je takový jak si jej pán vychová.V dnešní době je zlý pes dobrý pes,protože vám aspoň ochání majetek. Sám jsem chovatelem psů,dělá 35 let do dobrmanů a nikdy jsem nemusel zamykat,protože už je pohled na ně každého odrazuje.Jinak mu přeji,aby svého psa nalezl,holt jak pes zacítí hárání tak mu málo co harání v útěku.Snad se mu vrátí,
Pes je ostrej, ale nikomu by neublížil.... hmm.... to se mi zdá být protimluv....... a jak jako že byl šlechtěnej? Šlechtěnej je každej pes, kterej je čistokrevnej přece, nevím, proč to zrovna u tohohle psa autor tak zdůrazňuje 🙂))
Jestli zaběhl do lesa, tak si ho podali vlci, šlechtěnej, nešlechtěnej :-D
Tak snad vše dobře dopadne. Měli jsme pejska z útulku a pak různé psí kamarády, kterým bylo třeba pomoci. Nebyli s papíry, žádní šlechtění "hafíci", ale kdyby utekli nebo je někdo odcizil, bylo by nám těžko u srdíčka. Chápu to...
Jednou jsem je potkala v Krči a ten hafan je krásnej 👍. Tak ať se spolu najdou!
I zoufalý pes poznal, že tomuto kdysi velmi sympatickému a velmi polulárnímu a dobrému herci politika " nesluší " a vzal " do zaječích ".
Inu stále platí - " ševče drž se svého kopyta ".
Díky pane Otomare za váš zoufalý pokus se zde zviditelnit 😄
Odměna není nic moc ( píší někteří ) .
Bez nároku na odměnu. Shledání zvířete s majitelem pro mne znamená víc !
Je to rána pro majitele. Jen mi není jasné, jak šlechtěný byl. Buď je nepapírový v ceně 10tis.kč,nebo s rodokmenem v ceně 35tis.kč.Pak je odměna nízká. Přesto věřím, že se pes najde. Vím. že má pro rodinu pana Jandáka nevyćíslitelnou cenu. Je to nejen pes, ale i přítel a kamarád.
Zajímavé, Jandák má asi i lidskou stránku... Jinak to je bohužel nechutný primitivní buran.
...co musíte být teprve vy....😄
Při procházce v Praze - Kde má Arny náhubek? To jsou jim lidé ukradení a teď chtějí jejich pomoc.
Nemusí, když je na krátkém vodítku, znalče !
Mohl by autor článku definovat termín "šlechtěný pes"? Jinak panu Jandákovi přeji, aby se pes našel.
Zrovna nad tím přemýšlím co to asi znamená. Já mam papírového psa a on celebrita ma šlechtěného 😂