Ty plastiky ji zřídili. Není si vůbec podobná.Ty slavný si nedokážou přiznat že stárnou. Plastik může mít milion a stejně bude stará rašple.
Plastika je ideální proto , jak z normální sympatické ženy udělat příšeru , alá kačer Donald.
Komu není rady, tomu není pomoci vypadá fakt hrozně.🙁 🙁 🙁
Byla to krásná žena. Posedlost touhou vypadat i v 50 na 20 způsobila, že sice vůbec nevypadá na věk přes 50, ale taky nevypadá jako Gwen Stefani, pouze jako plastiková panenka, jako jedna z mnoha a mnoha podobných, které plní stránky sociálních sítí... Smutné 😔
Tak to je z ni ted prisera.
No teda. Taková to byla fešanda. Na myslel, že je to Pete burns z dead or alive.
Přesně! Hned po Madonně jsem si vzpomněl na něj...🙈
Myslela jsem si vždy, ze je jako její hudba - originální , svá a v pohodě . Nikdy bych neřekla, ze podlehne jakémukoliv diktátu 😨
A byla to fakt pěkná baba, teď vypadá jak nafukovací panna. Hrůzné
Tak to fakt podělala... Vůbec bych ji nepoznala, kdyby to v článku nebylo uvedeno...proč? Proč si udělat z obličeje tlamu? Ano, stárnutí není jednoduché, obzvlášť pro nás ženy, ale je přirozené, a každá cesta jít proti, se projeví takto... Jsem smutná z těch žen, které vidím buď v klipech anebo ve filmech, co z touhy po mladosti, ze sebe udělají zrůdičky. No, je to jejich volba, ale peníze to nespasí.
Neeee, tak krásná byla. Proc? Vůbec bych ji nepoznala! Stejně jako Madonnu. Vždyť to jsou úplně jiný ženský. Chápu že někdo stárnutí neunese....ale tohle je moc. Vypadá jak nějaká filmová robotka z roku 2200. Je to smutný.
A kde si není podobná. Ke pořád stejná i po plastikách. Já mít peníze jako ona tak jdu taktéž na plastiky a lidí by mě absolutně nezajímali.
Také nejsem proti úpravám..narodila jsem se oskliva a do 20 se mi vysmivali...můj jediný cíl byl - vydělat co nejdříve peníze a investovat je do sebe. Kdo to nezazil a narodil se s hezkým ksichtem to těžko pochopí.
Připadá mi, že americké ženy neumí stárnout a ty jejich celebrity, už vůbec ne. Myslí si, že plastiky jim pomůžou zastavit čas, ale většinou je opak pravdou. Výsledek je v mnoha případech strašný. Jako kdyby vůbec neměli žádnou soudnost. Správná žena zraje jak víno a ne že v 60 letech vypadá na 20.
Ach jo. Proč se někdo nechá dobrovolně takhle zošklivit??? Vždyť byla vždy tak hezká 🙁 Teď bych jí teda fakt vůbec nepoznala. Všechny hvězdy teď začínají vypadat, jako když spadly z výrobního pásu z jedné fabriky