1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Že už je na dosah jaderná fúze, to slyším od doby co jsem začal jako dítě vnímat okolí, a to už je nějaký pátek.

5
Před 2 roky
Vladimír Kašpar

Taky už se to za tu dobu posunulo.

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Vědci jsou už opravdu blízko k nekonečnému zdroji čisté energie. Z hlediska stáří vesmíru fakt blízko. V Číně v květnu dosáhli... A na podzim opakovali - neúspěšně. Oni prostě nenapíšou že po tom pokusu to museli půl roku spravovat...

4
Před 2 roky

"Vědci jsou už opravdu blízko k nekonečnému zdroji čisté energie". A co se změní pro obyčejné lidi ? Budou pořád platit za elektriku nehorázné peníze. Pro lidi se nic nezmění.

9
Před 2 roky

V tomhle stoleti lze fuzi jako energeticky zdroj prakticky s jistotou vyloucit. Tyhle clanky jsou klikbejt.

Před 2 roky
Marek Vaněk

No to bych netvrdil.Jsme pořád v první čtvrtině století a tvrdit,že se to do konce století do kterého zbývá bezmála osmdesát let je hodně přiškrcený.Kdo by před osmdesáti lety řekl,že lidé budou stavět atomové reaktory???A kolik jich dnes stojí a vyrábějí elektřinu???

3
Před 2 roky

Proč, protože vyhořelé palivo, co s ním???? Tvrdé jako kalená ocel a těžké jako olovo, super na špičky nábojů a ještě jsou radioaktivní?????

Před 2 roky

Dejte nám ještě 20 let a termojaderná fúze bude realitou, jsem slyšel už ani nevím kolikrát.

6
Před 2 roky

Jo tenhle pokus už jsem viděl , počkat kde to bylo ? Hmmm... Aha Spiderman2 a jak to málem dopadlo , že.

Před 2 roky

Aby nás to umělí slunce nevtahlo,jako černá díra,unikne velké elekromagnetické záření,tož otázka

2
Před 2 roky

"Spojení atomových jader hvězd". Tak to je výkon!

1
Před 2 roky
Miloš Mottl

Taky by mě zajímalo jak vypadá atomové jádro hvězdy.

1
Před 2 roky

Nebyl bych si tak jistý energie na zážeh a udržení zatím není úměrná výdělku . 😃

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt