Nevím, ale bratr s nádorem v tenkém střevě dostal termín operace do 14-ti dnů. Podotýkám, že letos v červnu. Od kolonoskopie, přes dvě vyšetření (speciální rentgen a nukleární medicínu) k operaci uběhly dva měsíce. Na onkologii objednán do deseti dnů po propuštění z nemocnice. Už byla i hystologie.
V nemocnicích mají přednost Ukrajinci. Takto mi to bylo řečeno, když mě nevzali na zákrok. To je paráda, Fialo ty jsi zralý nakopat do..
Macura lže, jako když Babiš, - jako když kradne.
Vy jste zralý nakopat do ------.
Už máš po zákroku, anebo si tak zdravě sprostý?
Tohleto je nějaký plátek - bulvár, že si dovolíte takhle lhát a pomlouvat a strašit lidi. Pozor, abyste "Dnes | 10:17 / Michael Veselý" - taky neumřel!
A už nechoďte nikdy k lékařům - Pane sprostý autore tohoto článku.😥
Vy jste sam lékař že se tak cilite?
Problém není ve finančním ohodnocení lékařů, ani v náročném studiu. Celý problém spočívá v nastaveném systému, který je více byrokratický, než je záhodno a nutné. Obvoďák ani odborný lékař nezvedne oči od počítače, do kterého ťuká každou hloupost, kterou řeknete, místo toho, aby vás vyšetřil. Navíc si ani nepřečte co o vás napsali jiní lékaři. Potom vystaví žádanku a prožene vás kolečkem nesmyslných vyšetření, protože i přes odborné znalosti nejsou lékaři většinou schopni určit diagnózu, zvláště když jim technika nic neukáže. Takže buďte jen rád, že to nebylo něco vážného. Jiní takové štěstí nemají.
Bohužel pravdivý článek🙁od prvnich vyšetření po první návštěvu onkologie uběhlo v mém případě ( non hodkinuv lymfóm) 8 měsícú.V čase čekání na výsledky (nic nenasvedčovalo tomu že mám rakovinu) jsem otěhotnela.Naštěstí i léčba tak i porod naší vymodlené holčičky dopadly dobře.Jsem tu a děkuju Pánu Bohu za to že mohu obejmout své děti a radovat se z každeho jednoho dne ale určitě to není díky včasné diagnostice a včasnemu zahajeni léčby.Hodně lidí takové štestí nemá a nedožije se ani léčby 🙁Celkově mi to připadá jak kdyby jsme byli zátež pro zdravotnictví a v neposlední řade i pro stát.Je mi 34 a už nikdy nebudu moct fungovat jako zdravý človek.Je to naročné i pro všechny členy domácností.Mnoho lidem se přidruží i další nemoci když není zahájená včasná léčba(pokud se léčby dožije)
Soucitim s Vami, taky mam mlady vek. Bohuzel deti mit zatim nemohu a modlim se, abych alespon 1 do 40 let stihla.
Diky spatne peci jedne zubarky mam o zabavu postarano, zivot na ruby, zdravotni problemy, ktere nemaji ani moji 60 leti rodice a kam s penezi vim na nekolik let dopredu, za zubare a potravinove doplnky, ktere mi pomohli dostat se z nejhorsiho.
Alkohol nepiju a byla jsem sportove a zdrave zalozeny clovek plny energie a usmevu.
Jak malo staci a zivot je na ruby, z cloveka troska, ktera mysli na to, jestli na tomto svete ma smysl byt.
Nastesti se zlepsenim zdravi toto pominulo, ukazalo se, ze spatnou psychiku zpusobily a zpusobuji toxiny ze zanetu a bakterii, ktere v nich ziji atd. Zkratka clovek pak musi hledat i mimo sveho lekare a da se lecit lecos, ale skoro si na to musite prijit a hlavne to vse platit. Byla jsem v prijemnem soku, co vse se da lecit. Velke minus je to, ze to stoji opravdu hodne. A smutne, kdyz Vam zdravotni problemy zpusobi zubar nebo jiny lekar, bohuzel i to se stava. Kazdopadne zrovna u rakovin je hodne zpusobu, jak zaridit, aby se nevracela. A znam spoustu uzasnych pribehu lidi, kteri se vylecili. I kdyz kazdy jsme jiny a telo snese jine veci… Preji Vam silu a zdravi. Sama vim, jak je to tezke a jak pochopeni i od ciziho cloveka dela moc!! Alespon me to casto dojme, ceka me jeste dlouha cesta a hodne zkroku u zubare a lecby organu, ktere zacaly mit problemy. Chci verit, ze to bude dobre a i ta pamet se zase zlepsi, srdicko bude v poradku atd. Preji moc, moc zdravi a vnitrni sily. ❤️
Pokud by Váš lékař vyhodnotil Váš zdravotní stav jako život ohrožující stačí na žádanku napsat vyšetření STATIM a vyšetří Vás do 24 hod. tento článek je dost zavádějící. Za život ohrožující stav se považuje infarkt, plicní embolie, anafylaktický šok, mrtvice, bezvědomí. Boule v podpaží můžou být samozřejmě nádorového původu, musí se dovyšetřit ale nevyžadují vyšetření v režimu STATIM, t.j. okamžitě.
jistě život to ohrožovat nemusí, ale snad uznáte že objednání za 7 týdnů je trochu moc...
Jo za vlády našeho 5-ti slepence a ministra Válka se dočkáme daleko horší zdravotní péče. Ještě nám EU nařídí topit na 17 stupňů a kdo ví co nám ta vládní banda ještě připraví za překvapení.
Zdravotnictví absolutně zkolabovalo. Přihlásila jsem se na sondu do žaludku a na kolonoskopii v 6/2022 a dostala jsem termín 29.9. 22 a 4.10.22. Není mi už 3 měsíce dobře, je mi 80 let a myslím, že takové odklady vyšetření jsou zarážející a nepřispívají dobrému jméno našeho zdravotnictví , které je tak vyzdvihováno. Na recepcích jsou velmi neochotné pracovnice , které nejsou ochotny ani zavolat pacientovi, pokud by se někdo odhlásil a uvolnilo se místo pro dalšího .To nebylo ani za komunistů i když já jsem ta poslední , která by je chválila. Je to ostuda a mělo by se s tím opravdu něco urychleně dělat, ale jsem velmi skeptická. Prodlužuje se tak stanovení diagnozy a tím se ohrožuje především pacient, protože v případě zhoubných nemocí hraje roli především čas.
Spíš to vypadá, že lékaři usoudili, že chlapík zbytečně vyšiluje kvůli vyrážky, neznáme příčiny a tak ho poslali na "trestné kolečko" aby ho vyléčil čas(což se také stalo, protože mu nic nebylo) a histerka z toho udělal článek. A pak, že nemá být zdravotnictví vyhořelé :)
Mám stejnou zkušenost a to několikrát. Loni mě začlo zlobit srdce, měl jsem pocit že se mi zastaví. Objednání na vyšetření měsíc a půl. Nebyl jsem schopen běžných činností. Takže jsem byl doma na neschopence, týden před vyšetřením problém ustal. Vyšetření nic neukázali. Samotná vyšetření na pár minut, nechápu proč je nešlo udělt hned při potížích. Jindy jsme pro syna dostali termín za rok a půl! Nekecám, na mou námitku, jestli ta boule je rakovina tak mi mezi tím umře nereagovali.