1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Článek je solidní, ale chybí mi v něm příklady použití, množství, zda jen přidávat do hotového jídla, nebo čaj, celý, drcený?

11
Před 2 roky

Kmín přidávám do mnoha jídel, zejména při vaření brambor, pečení vepřového masa, do míchaných vajec ap. Čaj: 1 čajovou lžičku drceného (drtím v hmoždíři) či mletého kmínu zalijeme 250 ml vroucí vody. Necháme cca 10 minut odstát. Poté s radostí vypijeme. :-)

11
Před 2 roky

Podle toho bych musel mít cukrovku i cholesterol v mínusových číslech.

5

Na DM2 je prospěšný římský kmín a ne ten co sypeme do brambor.

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt