1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Hezký odpoledne Vám všem přeji. Asi tento článek si každý vysvětlil podle svého. Pokusím se na toto téma napsat také svůj názor. V první řadě jde o to, že pokud není vyvážená strava, tělo s tím má problémy. Dnes, když se podíváte co denně jí děti, tak se nemůžeme divit, že se píše o překyseleném organismu. Pro malé připomenutí: I pivo, Plzeň 12 Prazdroj bývala zásaditá. V dnešní době pochybuji. Tak, jak se konzervují různé potraviny, škoda psát o kvalitě a hlavně , že jsou zdravé. V dnešní době, když si budete poctivě pro sebe psát, co všechno jste snědli, tak po měsíci se sami zhrozíte, kolik toho cukru, mouky a podobných kyselinotvorných potravin jste do sebe dostali. Psát o tom, jaké to kdysi bylo, tak to je naprosto zbytečné. Všechny potraviny úplně jiné kvality a jejich obsah se důsledně kontroloval. Vše, co se pěstovalo na polích, mělo svoje normy při chemickém hnojení, ošetřování rostlin a podobně. Stejně to bylo i v živočišné výrobě. Zpracování rostlinných a živočišných produktů se řídilo ČSN, kdo si nepamatuje zkratku, tak to je československá státní norma. Kontroly byly na denním pořádku. A tak se dnes dostáváme k tomu, že se budeme tady bavit o tom, že již pětileté dítě má rakovinu, že výskyt rakoviny se několika násobně zvětšil. Je pravdou, že překyselený organizmus není schopen ubránit se rozvoji rakovinného bujení. Já bych to shrnul. kvalita vzduchu, potravin, přemíra spotřeby cukru, chemická konzervace, ošetření rostlin chemickou cestou, slazené nápoje , chemické barviva, chutě, chemické bělení mouky, hlavně pšeničná hladká, a t.d.) Záleží na každém z nás.

Před 3 roky

Organismus stále udržuje správné pH, takže tyhle články o "překyselení" jsou neskutečný blábol. Doporučuji autorce, aby si prostudovala středoškolskou učebnici biologie člověka, kde je i kapitolka věnována HOMEOSTÁZE, neboli mechanismům, které udržují stálé vnitřní prostředí. Jinak by nikdo nepřežil. . . Ale dobře se na tom kapsují prodejci blbin na "odkyselení" organismu. Pouze ale odlehčí vaší peněžence.

9
Před 3 roky
Milena Kousalová

Přesně tak.

2
Před 1 rokem

Kapitalismus a rakovina

..rakovině se vyhnete, pokud budete jíst vitamin B17 Laetril alias Amigdalin, který obsahují hořké mandle, jádra meruněk (zde je ho nejvíce), jádra jablek, hrušek a ostatních peckovin (s výjimkou citrusů), nebo jej obsahují i ostružiny, některé druhy fazolí atp

JAK LAETRIL FUNGUJE? Laicky řečeno, vitamin B17 je sloučenina složená ze tří základních částí: z dvou molekul neškodné cukerné složky, z jedovaté benzaldehydové části a z vysoce toxické kyanidové skupiny. Zdravá tělesná buňka si odštěpí jen jednu molekulu cukru, která poslouží jako zdroj energie a zbytek vyloučí (popř. volný kyanid neutralizuje enzymem rhodanáza na nejedovatý thiocyanát). Rakovina však „miluje“ cukr a navíc neobsahuje ochrannou rhodanázu, (kterou obsahují pouze zdravé buňky). Odštěpením obou molekul glukozy tak uvolní benzaldehydovou složku a především kyanidovou, která rakovinnou buňku okamžitě usmrcuje. Navíc v samotném centru nádoru dochází k další reakci, ke sloučení kyanidu s benzaldehydem v novou látku, která je stokrát toxičtější než samotný kyanid i benzaldehyd. Čili inteligentní protinádorová bomba non plus ultra..

Odkaz

2
Před 1 rokem
František Stočes

Máte pravdu mám to vyzkoušené.

CytoCyto Pharma - Laboratorio de México S.A.

4krát jsem odtud objednal tabletky Amygdalin ,,b17,, a leukemie je pryč.

Hodně lidí tomu nevěří.

Před 1 rokem

Táta zemřel na rakovinu žaludku ve 48 letech. Dost se nervoval a vyhledával spory, trápil se nad chováním lidí a různými nespravedlnostmi. Často se rozčiloval a dá se říci vztekal. Jinak byl ochoten komukoliv a kdykoliv pomoci. Stále jedl maso, buřty atd. Sladké neměl rád. Venku pobýval. Nekouřil a nepil. V posledních letech cvičil jogu a měl přísnou dietu, ale už bylo pozdě. U něj byla na vině jednoznačně psychika a špatná strava, navíc genetická zátěž z rodiny. Na stejnou nemoc zemřeli oba rodiče.

Před 3 roky

Tuto metodu prováděl MUDr Foldina už po válce, k tomu nádory podvazoval aby přerušil přívod živin. Bohužel pro velký úspěch mu to zakázali, nikdo na tom nevydělal. Tak jako dnes s covidem.

15
Před 3 roky

Jo tak vy experti na kyselý a překyselený organismu se nacpěte louhem (NaOH), ten je zásaditý a budete jako čiperky. Jak muž někdo dovolit tyhle zavádějící informace

5
Před 2 roky

Vážně autor článku uvedl citrón, jako příklad zásadité stravy? Si to po sobě ani nepřečetl ne? 😄

2
Před 1 rokem
Libor Shaolin

Ano, citron chutná kysele, ale je to zasaditá potravina

2

Také budu mít chemošku. Doufám, že mi také pomůže. Hezký den!

2
Před 3 roky

Mně teda chemoterapie pomohla.


4
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 3 roky
Peter Nový

Už před lety jsem toto četla. Není nic nebezpečného na zásaditem prostředí v těle, dostatku pohybu na čerstvém vzduch, přívodu kyslíku k buňkám, nepřejídání se a zdravé stravě.

39
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt