1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Dobrej blábol (Psí sliny obsahují dezinfekční látky a biologicky aktivní složky, které hubí bakterie a působí protizánětlivě. Je to například enzym lysozym, nebo histatin. Lysozym prokazatelně napomáhá zastavení růstu bakterií, jako je například streptokok. Histatin přispívá k regeneraci tkání)

17
Před 3 roky
Jaroslav Halama

Toto je správná odpověď👍😊.

10
Před 3 roky

Mně osobně pes vylízal sečnou ránu způsobenou sekerkou tak, že nemusela být zašita. Byli jsme vzdáleni od "lékařské civilizace". Je známo, že psí miláček na sebe dokonce naváže nemoc svého páníčka a pak se z toho "vylíže" nebo odejde. Dítě vážné onemocnění, časem zlepšení, ale mladý pes, zcela zdráv, umřel na selhání ledvin. Mívám bolesti končetin, zatím se neví proč. Ještě v začátku to naše Amálka, buldík, vycítí a intenzívně masíruje jazykem. Když mne bolí břicho nebo záda, přitiskne se na to místo a intenzivněji se tlačí. Souhlasím, že může přenášet parazity a jiné brebery, ale po příchodu domů vždy řádně otřeme papulku a nožky, dupku i mističku. Více dělat nejde. Láska léčí a čím je lásky mezi lidmi méně, tím více lidé hledají bezpodmínečnou lásku u zvířat.

10
Před 3 roky

Mám v pořadí čtvrtého pejska, žádnou otravu jsem nikdy neměla, Naopak, drobné ranky se po olíznutí hojily rychleji, Mám problémy s bederní páteří, tak se mi tam miláček vždy usádlí a pěkně hřeje.

7
Před 3 roky

To jsou ale kecy,infekci má autor článku, naopak sliny pejsků léčí, denně se pusinkuji s pejsky bezmála 55 let a jsem zdravá jako řípa

3
Před 3 roky

Kdyby to byla pravda,tak má otravu,nebo infekci třičtvrtě světa.Opet jste se vyznamenali, pěkná pitomost.

15
Před 3 roky

Už nevíte co by jste kritizovali . To je zajímavé ,pes olizoval zhnisanou ránu a vyléčil jí.

15
Před 3 roky

s hlavně se nechte očkovat proti klištatům a bacha sem slyšel že skáčou ze stromů rovnou za krk 😄

Před 3 roky

Vraťte školné, žurnalisté. Jeden blábol za druhým.

1
Před 3 roky

:-D

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt