1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pokud sedíte u okna nebo celý den čučíte na seriály, není pomoci! Já vstávám v5h.,vykonám potřebu, dám kávu a jdu na2-4km procházku se psím kámošem! Celý den mám činnost! Bydlím na vsi, tak mám zahrádku, no práce dosti! Životosprávu neřeším! Jím když mám pocit hladu a piji, když mám žízeň! Máte vidět jak padnu a kolikrát nestačím ani dopít pivo! Lidé musí být unaveni od práce aby dobře spaly! Pokud celý den čučíte na monitor a při odolnosti dnešní generace na stres, těžká pomoc! Sport vše nespraví! Je třeba komunikace se sousedy, posezení s kámoši u pivka, vína, ohýnek pomáhá! Pro městské obyvatele neskutečné? Znáte své sousedy? Pokecejte a hned se spánek zlepší! Stopičku ráno, stopičku večer a není důvod aby člověk brečel! Ve zdravém těle zdravý duch a když po dobrém jídle prdíte, je známo, že zdraví si tvrdíte! Zlo musí ven, jedno ráno či večer! Pohodu Všem.

27
Před 3 roky

Tak já jdu proti proudu...

Protože trpím tinitem, ticho na usínání je děs..

Bez televize nebo rádia neusnu.

Jinak spím jak dřevo..

Ten, kdo potřebuje na spánek ticho a klid je chudák..

I synové jsou na rádio zvyklí.. Spaní mají výborné..

Manžel míval problémy se spánkem a vadilo mu všechno... 😥😥😥

A moje pozorování potvrdilo, že velký vliv na to má taky dědičnost... 😔😔😔😔

3
Před 3 roky

To vše dodržuji tak mám naději dožít se stovky ,což bych klidně mohla ,protože mám v rodině dlouhověkost. Držte mi palce.

12
Před 3 roky
Daniela Langová

Držet vám je mohu, ale co z takového života ve stovce? Může vám to myslet, můžete ještě chodit, ale přesto ..... na vyskakování to už nebude paní Danielo, myslíte si, že byste mohla ještě v tomto věku užívat dary života?

4
Před 3 roky

Článků o spánku už bylo napsáno tolik, všelijaké rady, které...kdyby byly k něčemu...by dávno spoustě lidí pomohly. Mívám se spaním potíže, jsou to různá období, kdy spím celkem dobře, pak se to vystřídá s dalším úsekem, kdy je to horší...a to bez ohledu na změnu zvyků apod. Ty rady..jak v ložnici, kde máte mít chladněji, tiché prostředí, žádná televize, žádný budík, správná tma, jím naposled kolem čtvrté odpoledne...to mám takto roky a můj spánek se tomu ne a ne přizpůsobit. Zrovna mám asi půl roční období, kdy uléhám v osm večer a vstávám...bez budíku ..přesně v půl třetí a pak už nejdu znovu spát. Známí se smějí...proč nejdeš tedy spát třeba v deset, jedenáct, abys vstala v šest ? No...už jsem to zkoušela, ale stejně jsem se probudila v těch půl třetí. Takže už na to kašlu...počet hodin, kdy spím, činí v průměru 6,5 hodiny a mělo by to stačit...staří lidé většinou nejsou žádní vyspávači a já odjakživa byla ranní ptáče, tak mi to nevadí...

Před 3 roky

Příčinou špatného spánku mohou být geopatogenní zóny, bohužel věda tuto věc bagatelizuje.

11
Před 3 roky
Eduard Boháč

A poradíte mi jak na to? Jak to zjistit, jak to napravit? Mám potíže už řadu let.

2
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Jednoduche , musite uplne vypustit !!! Pak se spi jedna basen !

5
Před 3 roky
Jiri Nohel

Máte pravdu, ale zas tak úplně jednoduché to není!

4
Před 3 roky

Zapálit vonnou svíčku tam kde spím tak neusnu smrady no fuj

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt