1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Jasně že fandím Procházkovi, ale také sdílím údiv pana Novotného. Co si myslel, když jde bojovat s indiánem?

3
Před 11 měsíci

Tak ono šamanské rituály nejsou jen o duších, ale regulerně o drogách...a stát v kleci s někým, kdo je naspeedovaný a k tomu má utlumené vnímání bolesti, tak to není žádná sranda...

17
Před 11 měsíci
Petr Havelka

na to stačí v podstatě pernik , viz J. Paul v boxu a ty jeho šílené grimasy

3
Před 11 měsíci

Nechápu pořád ty odvety ☝️ jednou vyhraje, tomu druhému se to nelíbí, tak jdou znovu, pak je to 1:1, tak půjdeme zase né? ať je zádel a peníze 💰🫣🫣🫣 proč ? To jsou tedy sporty 🫣 fotbal, hokej , ufc. Jedna výhra= pás a konec ! Dnes Jiří dostane ☝️ sorry

10
Před 11 měsíci
Aleš Podradský

Peníze pojďte ke mně ... Já jsem váš táta ... to je ten důvod !

8
Před 11 měsíci

Karma je zdarma a černé síly - s tím bych si fakt nezahrával ... Pereirovi se to vymstí . Vím to a klidně vsadím milión .

11
Před 11 měsíci
Miroslav Sikora

Jiří měl něco jako blokátor (psychicky rušič) na krku. Dal jasně najevo, že o tom ví a nedotýká se ho to. Soupeř to vyhajpoval při nástupu s indiánskou členkou 😀, aby Jirku víc podpořil v jeho přesvědčení, že to tak je. Hrají spolu psychologickou hru na téhle úrovni. Osobně bych na Jirkovo místě na tu hru nepřistoupila, ale uvidíme jak to dopadne 🙂.

2
Před 11 měsíci

No, moc se mi to nelíbí. Doposud se choval jako že je nad věcí a nepouštěl se do trapných proslovů. Je otázka, jestli si pořád tak věří.

7
Před 11 měsíci
Miroslav Němeček

no, už to že s ním jde podruhé ... na to je potřeba pořádný kus odvahy

5
Zobrazit další 4 reakce
Před 11 měsíci

Věřím mu, klidně se smějte. Vím že vyhraje. Taky jsem na něj dost vsadil, když byl vyrovnaný kurz… na Pereiru samozřejmě, nejsem blázen 😄

2
Před 11 měsíci

Pokud Pereiru neuškrtí v 1.ve 2.se splaší a zapomene na milisek.na instinkt zabijáka.Šamanova levá ho vypne.

1
Před 11 měsíci

Nevím, koho může zajímat, když se tlučou dva primitivové.

6
Před 11 měsíci
Skvotr Lehkošíff

Nekdy je horsi nez se divat na primitivy cist primitiva.

4
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

Tak aspoň se bude mít na co vymluvit když prohraje. Čáry, kouzla, duchové, černá magie, mimozemšťané, šamani.

7
Před 11 měsíci
Michal Jílek

To že něčemu nerozumíme, neznamená že to nemůže být.

Křižáci taky nerozuměli raketam a tankům.

Na světě je mnoho věcí, které zatím nedokáže lidstvo "hmatatelně uchopit"

12
Před 11 měsíci

Takze je to jasne,Vsazeno na Pereiru.Jirka se bude vymlouvat,ze souboj byl nerovny a bojoval proti Pereirovi a jeho samanovi.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt