Jasně že fandím Procházkovi, ale také sdílím údiv pana Novotného. Co si myslel, když jde bojovat s indiánem?
Tak ono šamanské rituály nejsou jen o duších, ale regulerně o drogách...a stát v kleci s někým, kdo je naspeedovaný a k tomu má utlumené vnímání bolesti, tak to není žádná sranda...
na to stačí v podstatě pernik , viz J. Paul v boxu a ty jeho šílené grimasy
Nechápu pořád ty odvety ☝️ jednou vyhraje, tomu druhému se to nelíbí, tak jdou znovu, pak je to 1:1, tak půjdeme zase né? ať je zádel a peníze 💰🫣🫣🫣 proč ? To jsou tedy sporty 🫣 fotbal, hokej , ufc. Jedna výhra= pás a konec ! Dnes Jiří dostane ☝️ sorry
Peníze pojďte ke mně ... Já jsem váš táta ... to je ten důvod !
Karma je zdarma a černé síly - s tím bych si fakt nezahrával ... Pereirovi se to vymstí . Vím to a klidně vsadím milión .
Jiří měl něco jako blokátor (psychicky rušič) na krku. Dal jasně najevo, že o tom ví a nedotýká se ho to. Soupeř to vyhajpoval při nástupu s indiánskou členkou 😀, aby Jirku víc podpořil v jeho přesvědčení, že to tak je. Hrají spolu psychologickou hru na téhle úrovni. Osobně bych na Jirkovo místě na tu hru nepřistoupila, ale uvidíme jak to dopadne 🙂.
No, moc se mi to nelíbí. Doposud se choval jako že je nad věcí a nepouštěl se do trapných proslovů. Je otázka, jestli si pořád tak věří.
no, už to že s ním jde podruhé ... na to je potřeba pořádný kus odvahy
Věřím mu, klidně se smějte. Vím že vyhraje. Taky jsem na něj dost vsadil, když byl vyrovnaný kurz… na Pereiru samozřejmě, nejsem blázen 😄
Pokud Pereiru neuškrtí v 1.ve 2.se splaší a zapomene na milisek.na instinkt zabijáka.Šamanova levá ho vypne.
Nevím, koho může zajímat, když se tlučou dva primitivové.
Nekdy je horsi nez se divat na primitivy cist primitiva.
Tak aspoň se bude mít na co vymluvit když prohraje. Čáry, kouzla, duchové, černá magie, mimozemšťané, šamani.
To že něčemu nerozumíme, neznamená že to nemůže být.
Křižáci taky nerozuměli raketam a tankům.
Na světě je mnoho věcí, které zatím nedokáže lidstvo "hmatatelně uchopit"
Takze je to jasne,Vsazeno na Pereiru.Jirka se bude vymlouvat,ze souboj byl nerovny a bojoval proti Pereirovi a jeho samanovi.