1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíciUpraveno

No, docela když Mika vidím, tak vidíte hrát svaly a rychlost facky byla rychlá, takže možná by mohl mít nějakou šanci.

Před 6 měsíci
David Hornak

Možná? Pokud prohraje i Mike, tak je více než jasné, že Paul ty zápasy opravdu fixluje.

1
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Hmm, dost trapné. Sakra Miku, máš tohle zapotřebí, takhle se ponižovat? 👎

10
Před 6 měsíci
Marek Kubín

Nemá mu ten spratek šlapat na nohu, bylo to oko za oko...

Před 6 měsíci

Komédia. Keď vyšla kniha Running man od Stephena Kinga, žasol som, ako by ľudia mohli sledovať v TV také úpadkové programy. Bum 30 rokov a už sme tam, vážení!

7
Před 6 měsíci
Jan Jakabovic

A navíc jste toho součástí a sledujete to 😄🤦‍♂️ Samozřejmě žijete ve své vlastní lži, že to tak není, jenže to tak jako tak budete sledovat, budete o tom číst články, budete to povýšeně komentovat, ale vůbec Vám nedojde, že jste to jen Vy, kdo tomu dává svou vlastní pozornost 😄

Mě také přijde mnoho věcí jako úpadkový program, znamená to pro mě jediné a to je fakt, že podobné věci nesleduji, nekomentuji a nemoralizuji ostatní v diskusích o něčem, co mě údajně nezajímá 😄

4
Před 6 měsíci

Důvodem té facky bylo šlápnutí Paula Tysonovi na nohu, na což je Tyson háklivý, což několikrát zmiňoval v rozhovorech, protože má nohy zničené a bolestivé... Takže šlo jen o reakci, nikoliv záměr, nebo provokaci.

3
Před 6 měsíci

ten děda Tyson je zatraceně rychlej, to ten druhej nestačí ani reagovat a krýt se, myslím si, že tomu mladíkovi nařeže

2
Před 6 měsíciUpraveno

..tak pokud to není zaplacené, což většinou bývá u takovýchto show, tak by to mohlo být zajímavé...a nebo, aby uspokojili obě strany, tak to bude technické KO ...čistě teoreticky bych to viděl na vítězství MT, jako poděkování za celoživotní kariéru a youtuber bude mít o milióny sledovaných více, takže vlastně oba vyhrají :)

Před 6 měsíci

Mě to spíš přišlo že si Tyson chtěl vyzkoušet reakční dobu Paula....ata byla asi tak 17 sekund 😂😂😂

17
Před 6 měsíciUpraveno
Raďek Janků

Reakční doba když něco nečekaš a pak v reálném souboji je naprosto jiná...

Ale Osobně doufám že Tyson vyhraje

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

No mám obavu že to bude jako vždy se zapasy Paula podplacene a předem dané aspoň si Mike vydělá přeju mu to 😁

4
Před 6 měsíci

Škoda že je s velkou pravděpodobností vše domluvený. Když by to bylo doopravdy, tak toho youtubera z ringu odnesou na nosítkách.

1
Před 6 měsíci

No jako směje se jak deb.l ale dostal dvě rány ani nevěděl odkud.😅

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt