No, docela když Mika vidím, tak vidíte hrát svaly a rychlost facky byla rychlá, takže možná by mohl mít nějakou šanci.
Možná? Pokud prohraje i Mike, tak je více než jasné, že Paul ty zápasy opravdu fixluje.
Hmm, dost trapné. Sakra Miku, máš tohle zapotřebí, takhle se ponižovat? 👎
Nemá mu ten spratek šlapat na nohu, bylo to oko za oko...
Komédia. Keď vyšla kniha Running man od Stephena Kinga, žasol som, ako by ľudia mohli sledovať v TV také úpadkové programy. Bum 30 rokov a už sme tam, vážení!
A navíc jste toho součástí a sledujete to 😄🤦♂️ Samozřejmě žijete ve své vlastní lži, že to tak není, jenže to tak jako tak budete sledovat, budete o tom číst články, budete to povýšeně komentovat, ale vůbec Vám nedojde, že jste to jen Vy, kdo tomu dává svou vlastní pozornost 😄
Mě také přijde mnoho věcí jako úpadkový program, znamená to pro mě jediné a to je fakt, že podobné věci nesleduji, nekomentuji a nemoralizuji ostatní v diskusích o něčem, co mě údajně nezajímá 😄
Důvodem té facky bylo šlápnutí Paula Tysonovi na nohu, na což je Tyson háklivý, což několikrát zmiňoval v rozhovorech, protože má nohy zničené a bolestivé... Takže šlo jen o reakci, nikoliv záměr, nebo provokaci.
ten děda Tyson je zatraceně rychlej, to ten druhej nestačí ani reagovat a krýt se, myslím si, že tomu mladíkovi nařeže
..tak pokud to není zaplacené, což většinou bývá u takovýchto show, tak by to mohlo být zajímavé...a nebo, aby uspokojili obě strany, tak to bude technické KO ...čistě teoreticky bych to viděl na vítězství MT, jako poděkování za celoživotní kariéru a youtuber bude mít o milióny sledovaných více, takže vlastně oba vyhrají :)
Mě to spíš přišlo že si Tyson chtěl vyzkoušet reakční dobu Paula....ata byla asi tak 17 sekund 😂😂😂
Reakční doba když něco nečekaš a pak v reálném souboji je naprosto jiná...
Ale Osobně doufám že Tyson vyhraje
No mám obavu že to bude jako vždy se zapasy Paula podplacene a předem dané aspoň si Mike vydělá přeju mu to 😁
Škoda že je s velkou pravděpodobností vše domluvený. Když by to bylo doopravdy, tak toho youtubera z ringu odnesou na nosítkách.
No jako směje se jak deb.l ale dostal dvě rány ani nevěděl odkud.😅