1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Tehdy mi bylo cca 15 let, ale moc dobře jsme věděli, že to jsou komunistické nesmysly. Líbilo se nám to ale jako kriminálka, mělo to děj, spád a napětí, což dnes mnohým kriminálkám chybí. I při reprízách jsem se těšil na události r. 1968 a fandil jsem Štěpánkovi, protože sám jsem ještě jako malý kluk zažil 21. srpen 1968 a nepříjemné setkávání s umouněnými okupanty., kdy hlídkovali na návsi před školou..

Před 8 měsíci

Ve filmu Pád Třetí říše hrál Bruno Ganz Hitlera a za tuto roli dostal mnoho ocenění.Ale tady by se asi podle některých "kritiků" dostal před popravčí četu.Že Vladimír Brabec hrál taktéž Antonína Dvořáka to si nkdo nevzpomene.Někteří nechápou,že herci hrají to,co jim určuje scénař.

4
Před 1 rokem

Pořád lepší seriál než dnešní ZOO, Osada, Ordinace a Ulice. Hráli tam výborní herci. Což se nedá říct o těch rychlokvaškách. kteří hrají v dnešních seriálech.

17
Před 8 měsíci

Každý seriál ovlivní diváka, že by mi major Zeman ublížil to fakt nevím. Celkem vtipně jsem bral scény se špiony , to mi ukázalo jak jsou ti ideologové hloupí. Herci to zahráli tak, že ty uvědomělé postavy tam vyšli jako pitomci , tak jsem to viděl já v té době dítě.

Před 1 rokem

Prostě a jednoduše to bylo poplatné době. Záleží na každém co si z toho vezme. Já již jako dítě fandil panu Brzobohatému v dílu Hon na lišku, aby se mu povedlo uniknout z Československa.

2
Před 1 rokem

Film s hrdinou té doby. Co tady pisálek řeší. Dnes jsou seriálu o ničem , pomluvách, závisti a debily. Radši Zeman než Z00 a jim podobné.

18
Před 1 rokem

Ano, dobrý seriál skvělé herecké výkony.Beru to jako prostou kriminálku,je však třeba si odmyslet to všudepřítomné "soudruhování"

12
Před 1 rokem

To každopádně, oproti těm příšernostem, co se točí teď, je to oscarový seriál.

32
Před 1 rokem

Seriál 30 případů majora Zemana je pro mne nejlepším a nejdůležitějším dílem v dějinách ČS filmu a televize.

11
Před 1 rokem
Jakub Veleba

Společně s filmem Atentát, který natočil tentýž režisér.

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Taky na to občas mrknu abych nezapomněl , celé pod dohledem STB. Postě krása. A co političtí vězni?

6
Před 1 rokem
Zdenek Ba

Ano, to prolínání různých sekcí policie, všichni řeší všechno, vraždy řeší špionáž... Absurdní.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt