1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 dny

Včera jsem ten film viděla na Netflixu ! Moc se mi film líbil a pan Kaiser byl úžasný ! Nemusel ani mluvit , za něho hrála mimika ! Každému doporučuji , tento film vidět !

1
Před 8 dny

může to Vokaté každý říkat,že ty její vlasy jsou hnusné taková rozcukaná štětka na staré babě,ona si dělá co chce po svém a chce být hnusně škaredá, tak ji to neberte a ten Kaiser ,,,,,,non coment,,,,,,,?

10
Před 8 dnyUpraveno
Jan Sikora

Vokatá je skvělá! Je svá a na Vaše jedovaté sliny s úsměvem kašle. Najděte si plastikovou "modelku" a budete též spokojen. Ti dva "šašci" mají tak krásný vztah, že Vy můžete jen tiše závidět.

2

1+....

S.

PS

K+V

Před 8 dny

K autorovi jen malou poznámku, když o někom napíšeme, že byl, nebo je hospitalizován, tak se již nepíše v nemocnici. Paní Vokatá by se měla ostříhat, ženám v jejím věku to nesluší.

4
Před 8 dny

Velká gratulace za velmi zajímavý film, plný námětů k zamyšlení o tom, co dokáže člověk, který ví pro co žije. Gratulace taky za herecký výkon.

4
Před 8 dny

Tak nejdřív pišete o Dáše Vokaté potom o jakési Daně.Paní Vokatá je křtěná Dagmar.Ujasněte si to prosim

1
Před 8 dny

Celý film jsem čekal, kdy v Oldovi bouchnou saze. Neskutečné napětí, super výkon.

1
Před 8 dny

Také gratuluji. Jen jeho partnerka...nelíbí se mi. Ale asi na tom nesejde.

3
Před 8 dny
Judith Marie

Máte pravdu, nesejde. Najděte si staré fotky, kdy se držela s "Magorem" Jirousem. To byla kočka!👍

Bohužel, jeho partnerka vypadá už jako čarodějnice.

3

Výkon???

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt