1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Od té doby, co jsem E.Křenkovou viděl v "Na lovu", nejsem objektivní. Tak hloupé stvoření jsem již dlouho nezaznamenal.

1
Před 4 měsíci

🙂 Prý "Film Úsvit patří k těm snímkům, které vyhrávají festivaly a ankety." - přiznávám, že nechápu, díky čemu by měl být tenhle film oceňován. Maximálně tak za nasnímané Tatry a přírodu kolem.

7
Před 4 měsíci

Když čtu diskuzní příspěvky, jsem ráda, že i ostatní zaznamenali stejný problém - huhlající a neartikulujicí představitelka hlavní role ( myslela jsem, že jsem snad náhle ohluchla). Části dialogů jsem díky tomu nerozuměla, část filmu se navíc utápěla v jakési polotmě.... No, do konce jsem nevydržela....

11
Před 4 měsíci
Jitka Hicková

Také jsem málokdy rozuměla mluvenému textu, u hlavní postavy obzvlášť!

4
Před 4 měsíci

Skvělá Eliška Křenková ! V kině by to možná bylo lepší , ale v televizi jsem si polovinu dialogů musel domýšlet . Herci "civilně" drmolí a kamera je přitom zabírá zezadu . Je to snad režijní záměr ? Nepříjemně to kazí dojem z dobrého filmu ...

19
Před 4 měsíci

Po hodně dlouhé době dost dobrý český film, i když Elišku Křenkovou zrovna nemusím. Jo, docela dobrej biják.

9
Před 4 měsíci
Tadeáš Turaj

Pro mne dost náročný film,velmi zvláštní.

Před 4 měsíci

Asi mám něco s ušima, špatně jsem hercům rozuměla.

26
Před 4 měsíci
Marie Ahmetajová

Díky, myslel jsem, že jsem hluchej. Možná to v kině bylo lepší.

6
Před 4 měsíci

Sice jsem to vydržela až do konce, ale jen silou vůle. To tedy byla blbost, vážení 🙉

9
Před 4 měsíci

Po 40 minutách jsem to vzdala.

15
Před 4 měsíci
Evvia Mala

Já dala 30 .

Před 4 měsíci

Já jsem to taky do konce nevydržel.

1
Před 4 měsíci

Strašná blbína