Od té doby, co jsem E.Křenkovou viděl v "Na lovu", nejsem objektivní. Tak hloupé stvoření jsem již dlouho nezaznamenal.
🙂 Prý "Film Úsvit patří k těm snímkům, které vyhrávají festivaly a ankety." - přiznávám, že nechápu, díky čemu by měl být tenhle film oceňován. Maximálně tak za nasnímané Tatry a přírodu kolem.
Když čtu diskuzní příspěvky, jsem ráda, že i ostatní zaznamenali stejný problém - huhlající a neartikulujicí představitelka hlavní role ( myslela jsem, že jsem snad náhle ohluchla). Části dialogů jsem díky tomu nerozuměla, část filmu se navíc utápěla v jakési polotmě.... No, do konce jsem nevydržela....
Také jsem málokdy rozuměla mluvenému textu, u hlavní postavy obzvlášť!
Skvělá Eliška Křenková ! V kině by to možná bylo lepší , ale v televizi jsem si polovinu dialogů musel domýšlet . Herci "civilně" drmolí a kamera je přitom zabírá zezadu . Je to snad režijní záměr ? Nepříjemně to kazí dojem z dobrého filmu ...
Po hodně dlouhé době dost dobrý český film, i když Elišku Křenkovou zrovna nemusím. Jo, docela dobrej biják.
Pro mne dost náročný film,velmi zvláštní.
Asi mám něco s ušima, špatně jsem hercům rozuměla.
Díky, myslel jsem, že jsem hluchej. Možná to v kině bylo lepší.
Sice jsem to vydržela až do konce, ale jen silou vůle. To tedy byla blbost, vážení 🙉
Po 40 minutách jsem to vzdala.
Já dala 30 .
Já jsem to taky do konce nevydržel.
Strašná blbína