1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Stále se na tyhle díly ráda dívám, to jsou úplné herecké koncerty! Cupák, Medřická, Hanzlík, Nový, ale co, úplně všichni! A ty detaily - to snad dnes nikdo už neumí. Srovnávat "poldinky" s dnešními situačními komediemi - to je pod úroveň. Vyloženě se na některé záběry těším a užívám si to! Navíc - v dnešní aktuální době se potřebujeme dívat na něco opravdu hezkého. Pro mne skoro terapie, jinak bych se z těch negativních emocí, co se na mne hrnou, sotva otevřu TV nebo počítač, nevyhrabala.

Dokonce jsem někde dostala do ruky knížku - tak si i počtu, je to paráda.

Podobně se dívám na pár filmů, které mi vždycky zvednou náladu - třeba Kulový blesk...

12
Před 2 roky

Něco tak geniálního dnešní "tvůrci" nejsou schopni natočit. Schválně jsme s manželem onehdy zkoušeli spočítat polistopadové filmy, na které jsme schopni se podívat po druhé. No, moc jich nebylo.

8
Před 2 roky

kdo tu tak chálí "předlistopadovou" tvorbu, měl by si uvědomit, že první díl a pak seriál vznikl jen díky tomu, že ještě doznívalo uvolnění tuhého režimu "velké strany" koncem 60. let. Je vám snad známo, že seriál "zařízli" normalizační komunističtí aparátníci, kteří požadovali, aby se členové rodiny více "společensky angažovali" a Raubíři se stali čestnými pionýry. To radši autoři a herci skončili. Dvojice Kolářová - Hanzlík vadila kovaným cenzorům natolik, že nakonec jim znemožnili společné hraní. Paní Drahomíra to jednou komentovala: "Zlobili jsme, tak nás soudruzi rozsadili."

4
Před 2 roky

Někteří uměli už tenkrát, někteří neumí dodnes. A dnes jsou to dílka (kritiky vysoce ceněná), že se na ně nedá koukat a nejdéle v polovině je nutné použít ono pověstné tlačítko na vypnutí.

3
Před 2 roky

Bombastický seriál,takový už dlouho,nevznikl. možná Ranč u zelené sedmy, ten byl celke fajn.

5
Před 2 roky

To slovo vzniklo, až po natočení tohoto seriálu. Je to slovo dnešní afektované, ambiciózní doby.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt