1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

S těma nevěrama a každej s každým by fakt už měli přestat. Obehraná písnička a diváky to opravdu spíš odrazuje

12
Před 7 měsíci
Šárka Procházková

Přesně je tam ukazana prasečí morálka

5
Před 7 měsíci

Z těch upoutávek je mi blbě už teď. Prostě budete lidi jen nas***t a předvádět jak jste trapný.

1
Před 6 měsíci
Libor Morávek

Myslím, že vše je v upoutávkách zbytek jsou reklamy tak nevidím důvod dívat se na Ulici

Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Ulici jsem sledovala od začátku.Uteklo mi opravdu jen několik dílů.Ale loni jsem z ní začala být doslova otrávená.No a v dubnu se něco zlomilo a ze dne na den jsem přestala mít potřebu ji vidět.Tak jsem si říkala,že po prázdninách třeba zase začnu,ale jen jsem viděla pár ukázek a četla několik článků,tak jsem rozhodnuta,že i nadále ji sledovat nebudu.Je to škoda jak tvůrci poslali tento krásný pohodový seriál do pr......

10
Před 7 měsíci

Měli by už jí zrušit, odzvonilo typům seriálu jako Tak jde čas. Zrušit by měli i Výměnu manželek, je to trapné.

2
Před 7 měsíci
Lenka Čepeláková

Netěšte se, ono se nic lepšího stejně nenajde. Tak jde čas se vysílal v USA nejmíň 30 let (možná i 40). No a jestli se domníváte, že Ulici nahradí nějaký skvělý seriál, tak se podívejte, co na Nově vysílají v hlavním vysílacím čase. Slabomyslná Rodina je na podobné úrovni jako tahle slátanina. O takových pořadech jako je Výměna manželek a ostatní tzv. reality shaw se raději nezmiňuji.

2
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Už se na to nedá koukat

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt