Po těch kolíčkách jsem se najednou přestal na seriál dívat a s "hrůzou" jsem zjistil, že mí už vůbec nechybí. Je to jako syndrom vyhoření.
Jak už jsem 1x psal...celý seriál už nedává nějak smysl,je to motanice a hrají tam herci (role) které bych už dávno nechal odejít ze seriálu.
např. seriálová postava Jitka Farská,ta už nikomu nic neříká,sedí tam a jen vede jakože debatu a vždy o ničem a drží se tam od samého začátku,sakra proč..? A proč se vracejí ti co už tam dávno nehráli? No protože se jim asi nedaří v běžném hereckém životě a tak se vracejí do stále pokračujícího nikdy nekončícího seriálu...viz Jordánovi (hlavně Bára),proč? To jen aby jsme viděli jak se jí chuderce nedaří? Další je David Kučera,ten tam nehrál 5 let. Vojta Kalich,co ten tam zase bude jako dělat,zase dá někomu pěstí a zmizí?
Za mě už by to měli ukončit než to začne lidi spíš odraďovat než přitahovat ke sledovanosti.
Jó, složenky se platit musej, heliporty se drolej.... A Ulice je zřejmě dobrej vejvar... Z hodiny vyhrazenýho času je půlhodina reklam a to je ještě ten kvalitnější "program".......
Beru to jako kulisu, nenadávám, k domácím pracem a k tabulkám na home office dobrý. Ale když už mají všichni diskutující nějaké přání, také jedno vyslovím. Mě tam chybí sranda. Zkuste zaangažovat nějakého komika. Třeba Štěpán Kozub s Petrou Nesvačilovou. Ti by tam mohli rozjet nějakou "řachandu". Máriovi jako postavě už došel dech a Miloš už taky nejni, co to bývalo. Vím, že se snažíte být jako ze života, ale to je blbost. Dřív jste se dokázali urvat ze řetězu. 😉
Jestli uslyším ze Štěpánových úst obecnou češtinu (a nebude na sobě mít ten žlutý overal, ve kterém paroduje Pražáky), ztratím veškerou víru v zachování jazyka.
Nechápu, proč se ti lidé nedívají na něco jiného? Dřív se k přepnutí programu muselo zvednout prd.., teď stačí zmáčknou tlačítko ovladače. Taky některé programy nesnáším, tak se na ně prostě nedívám. Trapné články v Kinotipu svými titulky ještě provokují. My se na Ulici díváme každý den, nemůžu se dočkat dalšího dílu. Všechny zápletky, které popisují jsem ve svém okolí zažila a pokud někdo zakomplexovaný jenom plive jedovaté sliny, stačí, aby čuměl z okna, šel něco dělat nebo přepnul na jiný program.
Me chybí,aby tam nějaký blb investoval do kryptoměn, nebo si online našel lékaře z Iráku a přišel o prachy, aspoň by to melo edukační význam.
Ulici jsem sledovala ráda,ale teď už jenom kvůli Soně alespoň nějaký vzrušo.Negativita, kňourání,atd
si v reálu každý občas zažije a se na to koukat v televizi to opravdu neeeee
Znovu a znovu musím opakovat: JAK JSEM RÁD ŽE JSEM SE OD TOHO DOKÁZAL ODPOJIT. Jen číst je to HRŮZA!
Klímovi, Vendula, Mario. Parta zoufalců se rozrůstá.
Včera jsem viděla Vendulu jako hosta pana Šípa. Moc jí to slušelo, pěkně nalíčená, stále usměvavá a ani jeden šklebenec
Já bych tam přismrknul i některou postavu z reálné politiky.
Myslíte nějakýho nevytíženýho politika ? Že by jako ještě k senátorování, hejtmanství, dvěma dozorčím radám přisypal ještě do kasičky.....
Už je to celé trapné, český Dallas!!🤡🤡🤡🤡
Hlavně Klimovi