1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Po těch kolíčkách jsem se najednou přestal na seriál dívat a s "hrůzou" jsem zjistil, že mí už vůbec nechybí. Je to jako syndrom vyhoření.

2
Před 6 měsíci

Jak už jsem 1x psal...celý seriál už nedává nějak smysl,je to motanice a hrají tam herci (role) které bych už dávno nechal odejít ze seriálu.

např. seriálová postava Jitka Farská,ta už nikomu nic neříká,sedí tam a jen vede jakože debatu a vždy o ničem a drží se tam od samého začátku,sakra proč..? A proč se vracejí ti co už tam dávno nehráli? No protože se jim asi nedaří v běžném hereckém životě a tak se vracejí do stále pokračujícího nikdy nekončícího seriálu...viz Jordánovi (hlavně Bára),proč? To jen aby jsme viděli jak se jí chuderce nedaří? Další je David Kučera,ten tam nehrál 5 let. Vojta Kalich,co ten tam zase bude jako dělat,zase dá někomu pěstí a zmizí?

Za mě už by to měli ukončit než to začne lidi spíš odraďovat než přitahovat ke sledovanosti.

20
Před 6 měsíci
Marek Aunický

Jó, složenky se platit musej, heliporty se drolej.... A Ulice je zřejmě dobrej vejvar... Z hodiny vyhrazenýho času je půlhodina reklam a to je ještě ten kvalitnější "program".......

6
Před 6 měsíci

Beru to jako kulisu, nenadávám, k domácím pracem a k tabulkám na home office dobrý. Ale když už mají všichni diskutující nějaké přání, také jedno vyslovím. Mě tam chybí sranda. Zkuste zaangažovat nějakého komika. Třeba Štěpán Kozub s Petrou Nesvačilovou. Ti by tam mohli rozjet nějakou "řachandu". Máriovi jako postavě už došel dech a Miloš už taky nejni, co to bývalo. Vím, že se snažíte být jako ze života, ale to je blbost. Dřív jste se dokázali urvat ze řetězu. 😉

6
Před 5 měsíci
Petra Šedivá

Jestli uslyším ze Štěpánových úst obecnou češtinu (a nebude na sobě mít ten žlutý overal, ve kterém paroduje Pražáky), ztratím veškerou víru v zachování jazyka.

Před 6 měsíci

Nechápu, proč se ti lidé nedívají na něco jiného? Dřív se k přepnutí programu muselo zvednout prd.., teď stačí zmáčknou tlačítko ovladače. Taky některé programy nesnáším, tak se na ně prostě nedívám. Trapné články v Kinotipu svými titulky ještě provokují. My se na Ulici díváme každý den, nemůžu se dočkat dalšího dílu. Všechny zápletky, které popisují jsem ve svém okolí zažila a pokud někdo zakomplexovaný jenom plive jedovaté sliny, stačí, aby čuměl z okna, šel něco dělat nebo přepnul na jiný program.

19
Před 5 měsíci
Zuzana Šťastná

Me chybí,aby tam nějaký blb investoval do kryptoměn, nebo si online našel lékaře z Iráku a přišel o prachy, aspoň by to melo edukační význam.

Před 6 měsíci

Ulici jsem sledovala ráda,ale teď už jenom kvůli Soně alespoň nějaký vzrušo.Negativita, kňourání,atd

si v reálu každý občas zažije a se na to koukat v televizi to opravdu neeeee

7
Před 6 měsíci

Znovu a znovu musím opakovat: JAK JSEM RÁD ŽE JSEM SE OD TOHO DOKÁZAL ODPOJIT. Jen číst je to HRŮZA!

2
Před 6 měsíci

Klímovi, Vendula, Mario. Parta zoufalců se rozrůstá.

24
Před 6 měsíci
Mirek Kratochvíl

Včera jsem viděla Vendulu jako hosta pana Šípa. Moc jí to slušelo, pěkně nalíčená, stále usměvavá a ani jeden šklebenec

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

Já bych tam přismrknul i některou postavu z reálné politiky.

4
Před 6 měsíci
Dvořák Vladimír

Myslíte nějakýho nevytíženýho politika ? Že by jako ještě k senátorování, hejtmanství, dvěma dozorčím radám přisypal ještě do kasičky.....

5
Zobrazit další 4 reakce
Před 6 měsíci

Už je to celé trapné, český Dallas!!🤡🤡🤡🤡

3
Před 6 měsíci

Hlavně Klimovi

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt