1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Konečně už by mohl nastat trend, kdy budou tyto články vycházet ne na serverech pro ženy, ale pro muže, a bude tam jasně řečeno, jak předcházet obtěžování a co dělat, pokud k němu dojde, tj.: nepřekračovat intimní hranice ženy, okamžitě přestat s čímkoli, co jí zjevně není příjemné, pokud hranici překročím, slušně se omluvit a už to znovu nedělat.

To by bylo.

1
Před 3 roky

Každému tady, kdo říká,že to jsou žvásty a lži bych přála, aby to zažil na vlastní kůži...ještě mi tenkrát řekl,že když ti někomu řeknu,budu za blázna, protože mi nikdo neuvěří, protože on je atraktivní, s atraktivní manželkou a nemá potřebu tohle dělat...ještě teď se mi z něj chce zvracet

V práci mě obtloustlý kolega furt obtěžoval slovně - chtěl, abych mu líčila sex s přítelem, zkoušel to i na holky přede mnou. Ty si vždy přestěhovaly stůl od něj, ale dál to neřešily. Myslel si, že je king než to zkusil na mě - nedříve jsem ho varovala slovně, že mi to vadí, aby o tom věděl i druhej kolega. Pár dní byl klid a pak najel na svoji tradiční asi mužskou roli, opět mě obtěžoval, jedno varování dostal, které nepomohlo. Přitvrdila jsem a rovnou mu řekla, že pokud nechápe, že mi to vadí, můžu s ním jít ven a fyzicky mu to naznačit a jednu mu usrat. Ho bych zvládla i já. Úplně zezelenal a ještě vyřvával, že ho chci zmlátit, ale i jeho mužští kolegové se za něj nepostavili a kroutili hlavou....od té doby si nic nedovolil. Není to širokospektrý návod, ale většina mužů jsou zbabělci a stačí pohrozit...horší je, pokud je to přímý nadřízený, to nic nezmůžete. Stala jsem se v práci legendou, protože žádná přede mnou s tímhle kolegou neuměla zacvičit a kolikrát mi poplácali po ramenou i chlapi.

Před 3 roky

Žvásty a lži.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt