"Jednou jsem si přečetla esej, kterou napsala vnučka o své milované babičce. Tento malý, láskou naplněný příběh mi vykouzlil úsměv i slzy v očích zároveň a hned jsem chtěla zavolat své vlastní babičce."
Pane Zahradníčku, proč o sobě v článku píšete v ženském rodě?! Máte nějaký problém?
Platí tvrzení z vašeho článku i v případě, že babička z matčiny strany je psychicky narušená manipulátorka? Ať jsou moje děti třeba po sousedovi, ale hlavně ne po ní!!
A to jako babička od syna je nějaký blb nebo jak tomu článku mám rozumět ? Ti je zase úplná kravovina !,....!
Neplatí to všeobecně. Doufám, že nejsem a nebudu po babičce...
Bohužel, mám 4 syny.
Proč bohužel? Já mám dva syny a jsem za ně moc ráda. V článku je pouze napsané, že podle odborníků se geny na naše děti přenášejí právě od babiček z matčiny strany. Samozřejmě se jedná o zobecnění a v každé rodině se může situace vyvíjet jinak.😉
Já sama jsem nejvíce podobná, i povahou, babičce z otcovy strany a můj muž je naopak zase namíchaný, podobou i povahou na své oba dědečky.
Nejdůležitější je, jak moc toužím být součástí života svých synů a vnoučat. Jinými slovy, jaké si to udělám, takové to mám. 😄