1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Byl jsem dnes ve Vivo! Hostovař na premiéře se zvukem Dolby Atmos a:

nadchlo:

• návrat Iana Holma, alias mrazivého androida Ashe z prvního dílu - prostě super, včetně hlášek
  • android Andy - perfektně zahrané v obou módech (lítostivý android x chladně kalkulující expert s datadiskem ze stanice), prostě super
  • ještě jednou Andy - jeho suché vtipy fakt dobré
  • trosky lodě Nostromo
  • zvuk a efekty, no chvílema jsem se fakt bál a cukal se na sedačce
  • zajímavě komponovaný nepřehnaný a realisticky působící příběh

mohlo by být lepší:

• jen malá posádka, většina rychle mrtvá
  • 99% filmu ve tmě, škoda že tam není aspoň trochu světlých záběrů. To nemají v roce 2142 ve vesmírných lodích na LED světla či zářivky?
  • divný mutant vetřelec x člověk na konci (jak vznikl neřeknu, viz film...)

Závěr: já jsem s tímto plnotučným Vetřelcem spokojen a díky za něj. Hodnotím 8/10

1
Před 9 měsíci

Pro oko i ucho super, mozek nutno vypnout ... příběh mega neoriginální, málo strašidelné a to jsem dost cíťa (laciné lekačky to nikdy nevytrhnou), hodně scén je až trapně vykradených z předešlých dílů i jiných scifi, spoustu věci se tam děje na sílu (otřesné podlejzání fandům Aliena 1,2). Je tam také mrak nelogických podivností, no za mě max 70%, ale jenom za ten parádní vizuál a zvuk.

Před 9 měsíci

Nevadí, po Covenante sa snáď už väčšia blbosť natočiť nedá🙂))))

2
Před 9 měsíci
Jozef Podhorsky

Zrovna včera jsem ho viděl poprvé a ani jsem ho nedokoukal 🙄 bylo to jako nějaké nepovedené béčko plné špatných herců a nedomyšlených věcí. Hodně amatérská práce po všech směrech.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt