1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

No nevím jestli za zdržení může celnice. Dlouhou dobu bylo doručování zásilek z Číny vcelku bez problémů. V poslední době dojdou spolehlivě jen dražší zásilky, které se doručují "proti podpisu" Ty levnější, které se doručují jako běžné zásilky a jejich doručení nelze dohledat už prakticky nedoručují. Přitom čínský odesilatel avizuje dodání do místa určení, ale pošta nic neví. Takže to asi nebude celnicí.

2
Před 4 roky

to mi přijde jako vtip - objednávám z Aliexpressu dost často a mám aplikaci na sledování zásilky. Čína - Praha max 14 dní - Praha do mého bydliště 50 km min 3 týdny - ha ha

1
Před 4 roky
Jiri Jirovsky

Třeba já mám balíček ( krytka na stěrač za 50 Kč) v Praze od 27.10.2020 podle trackovací aplikace. Objednáno 16.10., takže za 11 dní to bylo z Číny v Čechách a teď to je už 15 dní na cestě z Prahy ke mě (možná ani to ne a pořád to tam leží). Takže asi tak s Českou poštou. Banda komediantů.

1
Před 4 roky

Nedá mi to nereagovat. Jen jediné. Česká Pošta není schopna doručit zásilku bez problémů z Čech, natož z Číny. Možná to bude rozvažet čínská pošta, to bude asi bezproblémové.

2
Před 4 roky

Od kdy ten pilotní projekt platí? Dosud stále čekám zhruba ten měsíc a u objednávky že včerejška žádná změna 🤔

1
Před 4 roky

Z Číny k nám za 10 dní a pak to zamrzne v Praze.... a hned je tady klidně 40 dní.... 🤔🤥

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt