"Jsou tak víc fit, mají méně tuku a obsahují i více bílkovin než ti z farem. A i jejich maso je chutnější a pružnější."
.
Nějaký protimluv. Je všeobecně známý fakt, že chuť dostávají pokrmy právě díky tuku. Takže suché netučné maso chutnější být fakt nemůže. Ostatně i např. zajíc se špikuje, aby jeho maso bylo aspoň trochu tučné a poživatelné. 😉
Maso nejím, zvířata mám ráda. Nechci jíst nic co se před smrtí bálo a trpělo.
A tráva před sklizní netrpí? A nebojí se?
Přesně Vám to řekne,dokument ČT:Pravá tvář udržitelného rybolovu...Osobně jsem málem zvracel..A organizace,jejíž razítko najdete skoro na každé rybí konzervě a asi už i na rybě -ano losos se barví,si z toho udělala výnosný obchod,nic nezaručuje,nic nekontroluje ,jen hrabe a hrabe..Kdo chce přestat kupovat a jíst mořské ryby a nejde mu to -koukněte se ..Půjde Vám to pak snadno..
Jezdíme na moře do Polska, občas zabere i nějaký losos, ale jeho maso má bílou barvu. V Kanadě byli lososi krásně oranžoví. Ale tam byli z řeky, ne z moře.
Jsem v klidu, nechutná mi. Aspoň mě nikdo nebude šidit.
lososa mám ráda, odkud pochází neřeším
a kdo jsou ti důvěryhodní prodejci ?