tato vlada asi brzo skonci,,,tohle lidi uz dlouho nevydrzi,,,jedna blbost za druhou,,,,pred obchodnakem v zime cekat,,a co kdyz pujdu na odpoledni a chci si koupit svacinu,,,vsechno je opacne ,,tak jako nase vlada,,,
tak si tu svačinu kup na pět dní předem...věčně dělá někdo z komára velblouda, a když jste tak chytrej, běžte kandidovat do vlády, máte možnost chytrolíne...
Tahle neschopná vláda plná diletantů, ignorantů a omezenců by již měla táhnout do ... propadliště dějin... Čím dříve, tím lépe, jelikož čím déle zůstává na svých pozicích a rozhoduje o životě v této zemi, tím více tento život dehonestuje a mění na živoření...
Přesně. Před svátky, s přicházející zimou se budou lidé hromadit před prodejnami, nervní, zmrzlí. A ti uvnitř aby pobíhali, jako by stres už takhle na mnoho lidí nepůsobil. Všechno pro zhoršení pschiky a i zdraví lidí. Mnozí už ani neotevřou, mezitím zkrachujou, prože jim kázali zavřít - tenhle stát má opravdu naprosté šílence ve vedení. Nejdřív všechno podcení - i kvůli volbám- a teď zas lidem naloží, jako by toho už takhle nebylo dost 🙁 Jako by závodili, co všechno lidé ještě snesou...
Závislost lidí na obchodech je strašná, trvanlivé potraviny 1x za měsíc stačí, co se týká zeleniny, i ta se dá uchovat 14 dní, a pečivo? dám ho do mrazáku. vždycky se to dá nějak vyřešit abych v obchodě nestrašila každý den. Pro ty co budou remcat něco o zdraví, umíte si představit , že by mohlo být i to, že budete jíst třeba konzervy, instantní jídla a podobně? Ano, není to ono, ale dá se to přežít. V době "nouze" z jakéhokoli důvodu se to dá nějak přežít. Myslíte si, že lidi co bydlí na vesnicích neustále nakupují potraviny? udělají si zásoby minimálně na 14 dní, a je vyřešeno. Více mi vadí, že dítěti nemohu koupit boty, ty mít do zásoby nemohu(děti rostou).
Tak jim kupte boty o číslo větší, do zásoby
Postřeh mé 10 leté dcery - A mami, proč nesmí víc lidí do obchodu, ale do škol naženou celé třídy najednou😂😂...
A já se ptám - Proč teď? Proč ne před měsícem?
Protože v obchodě by na sebe lidi naprskali bacili, zatím co v tramvaji nebo v metru, když si po ránu šlapou v návalu po obočí, je všechno v pořádku
Jedna hovadina za druhou! Kdo zasedne k soudu aby soudil vládu vlastizrádců podvodníků a kolaborantů ničící vlastní národ?
Petici lékařů podepsalo zatím jen 74 tisíc lidí. Prosím o další podpisy:
Odkaz
podle mně je to pěkná blbost,lidi budou čekat venku ,budou nervozní,hlavně maminky s malými dětmi,vím jaké to je čekat s dítětem venku ve frontě třeba na banány,vyrůstaly za komunistů.mám problémy s koleny,vhodím o berlích a dlouho nevydržím stát a pochybuji že by mě někdo pustil,zase prostě kravina,je to u nás jak v kocourkově.jsem zvědavá co ještě ti nahoře vymyslí.
Když půjdu nakoupit smanželkou tak budeme potřebovat 30 metrů nebo nás budou dělit.
Taky jsem se nad tím pozastavila. Bylo psáno jedna osoba🤔🤦♀️😂
Nákup na 14 dní pro 5ti člennou rodinu? To nejde..nemáme místo na další 2 mrazáky a ledničku. Ano, každý den do obchodu je blbost, ale stát frontu před obchodem, když potřebuji nakoupit 2x do týdne a nemá mi kdo hlídat děti a musím tam být s nimi je fakt hrozná představa.
Myslím že je zbytečné se rozčilovat, přece vidíte že to je přesně plánované, to je přece záměr, čím bude hůř, tím je pro někoho líp.
Těžko lze pochopit některá nařízení. A to s těmi patnácti metry to je nápad někoho, kdo má místo mozku asi strouhanou housku.