1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

tato vlada asi brzo skonci,,,tohle lidi uz dlouho nevydrzi,,,jedna blbost za druhou,,,,pred obchodnakem v zime cekat,,a co kdyz pujdu na odpoledni a chci si koupit svacinu,,,vsechno je opacne ,,tak jako nase vlada,,,

27
Před 4 roky
Jura

tak si tu svačinu kup na pět dní předem...věčně dělá někdo z komára velblouda, a když jste tak chytrej, běžte kandidovat do vlády, máte možnost chytrolíne...

11
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Tahle neschopná vláda plná diletantů, ignorantů a omezenců by již měla táhnout do ... propadliště dějin... Čím dříve, tím lépe, jelikož čím déle zůstává na svých pozicích a rozhoduje o životě v této zemi, tím více tento život dehonestuje a mění na živoření...

36
Před 4 roky
Martin Hrbáč

Přesně. Před svátky, s přicházející zimou se budou lidé hromadit před prodejnami, nervní, zmrzlí. A ti uvnitř aby pobíhali, jako by stres už takhle na mnoho lidí nepůsobil. Všechno pro zhoršení pschiky a i zdraví lidí. Mnozí už ani neotevřou, mezitím zkrachujou, prože jim kázali zavřít - tenhle stát má opravdu naprosté šílence ve vedení. Nejdřív všechno podcení - i kvůli volbám- a teď zas lidem naloží, jako by toho už takhle nebylo dost 🙁 Jako by závodili, co všechno lidé ještě snesou...

30
Před 4 roky

Závislost lidí na obchodech je strašná, trvanlivé potraviny 1x za měsíc stačí, co se týká zeleniny, i ta se dá uchovat 14 dní, a pečivo? dám ho do mrazáku. vždycky se to dá nějak vyřešit abych v obchodě nestrašila každý den. Pro ty co budou remcat něco o zdraví, umíte si představit , že by mohlo být i to, že budete jíst třeba konzervy, instantní jídla a podobně? Ano, není to ono, ale dá se to přežít. V době "nouze" z jakéhokoli důvodu se to dá nějak přežít. Myslíte si, že lidi co bydlí na vesnicích neustále nakupují potraviny? udělají si zásoby minimálně na 14 dní, a je vyřešeno. Více mi vadí, že dítěti nemohu koupit boty, ty mít do zásoby nemohu(děti rostou).

4
Před 4 roky
Jana Nová

Tak jim kupte boty o číslo větší, do zásoby

1
Před 4 roky

Postřeh mé 10 leté dcery - A mami, proč nesmí víc lidí do obchodu, ale do škol naženou celé třídy najednou😂😂...

A já se ptám - Proč teď? Proč ne před měsícem?

22
Před 4 roky
Danča

Protože v obchodě by na sebe lidi naprskali bacili, zatím co v tramvaji nebo v metru, když si po ránu šlapou v návalu po obočí, je všechno v pořádku

Před 4 roky

Jedna hovadina za druhou! Kdo zasedne k soudu aby soudil vládu vlastizrádců podvodníků a kolaborantů ničící vlastní národ?

Petici lékařů podepsalo zatím jen 74 tisíc lidí. Prosím o další podpisy:

Odkaz

15
Před 4 roky

podle mně je to pěkná blbost,lidi budou čekat venku ,budou nervozní,hlavně maminky s malými dětmi,vím jaké to je čekat s dítětem venku ve frontě třeba na banány,vyrůstaly za komunistů.mám problémy s koleny,vhodím o berlích a dlouho nevydržím stát a pochybuji že by mě někdo pustil,zase prostě kravina,je to u nás jak v kocourkově.jsem zvědavá co ještě ti nahoře vymyslí.

6
Před 4 roky

Když půjdu nakoupit smanželkou tak budeme potřebovat 30 metrů nebo nás budou dělit.

11
Před 4 roky
Prihodavlasta

Taky jsem se nad tím pozastavila. Bylo psáno jedna osoba🤔🤦‍♀️😂

5
Před 4 roky

Nákup na 14 dní pro 5ti člennou rodinu? To nejde..nemáme místo na další 2 mrazáky a ledničku. Ano, každý den do obchodu je blbost, ale stát frontu před obchodem, když potřebuji nakoupit 2x do týdne a nemá mi kdo hlídat děti a musím tam být s nimi je fakt hrozná představa.

6
Před 4 roky

Myslím že je zbytečné se rozčilovat, přece vidíte že to je přesně plánované, to je přece záměr, čím bude hůř, tím je pro někoho líp.

23
Před 4 roky

Těžko lze pochopit některá nařízení. A to s těmi patnácti metry to je nápad někoho, kdo má místo mozku asi strouhanou housku.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt