Tak moment, na Novinkách je napsáno, že na Vánoce jsou obchody ve st, svátek zavřené, logicky tedy i 24.12. Tak jak je to ??? Měl by se k tomu p. Blatný JASNĚ vyjádřit.
Dobrý den, nejspíš se jedná o starší článek. Na včerejší tiskové konferenci, potvrdili zástupci vlády, že zavřeno bude pouze o státních svátcích. Na Štědrý den může být otevřeno do 12 hodin. Pěkný den
Drahý autore (autorko) tohoto článečku, 24.14.2020 , tedy na štědrý den, budou obchody zavřeny. Když něco patláte, alespoň si ověřte informace.
Hezký den pane Trtílek, je mi líto, že vás zklamu (nebo možná potěším). Na včerejší tiskové konferenci, potvrdili zástupci vlády, že zavřeno bude pouze o státních svátcích. Na Štědrý den může být otevřeno do 12 hodin. Pokud jste někde četl jinou informaci, nejspíše se jednalo o starší článek. Pěkný den Linda Michalčíková (autorka článku)
Jak to bude s lázeňskou péčí
která tento týden začala, přece není možné
aby ty lidi v pátek vyházeli.
Pokud tam budete na léčebném pobytu, plně hrazeném zdravotní pojišťovnou, nejde o rekreační pobyt, ale o zdravotní péči a zůstáváte. Pokud jako samoplátce, i částečný, jde o tzv. rekreační pobyt a ano, v pátek končíte, pochopitelně za nedočerpaný, již zaplacený pobyt, vrací peníze, stejná situace byla i na jaře. O klasických wellnes pobytech, plně hrazených hostem ani nemluvě, to už je vysloveně klasická rekreace a tam není o čem diskutovat.
Prosím jak to bude cukrárny -kavárny nikde jsem nenašla Děkuji
Dobrý den, paní Svobodová, kavárny a cukrárny musí zůstat také zavřené. V provozu mohou mít pouze prodejní okénka. Pěkný den
Nepište bláboly,od utery jsem v lazni jako samoplatce na státní voucher a nikdo!nas v pátek nevyhazuje.Dokoncime pobyt do pondeli👍.
Už by se v tom ani prase nevyznalo.
A co masáže? Můžou maséři mít otevřeno?