1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Tak moment, na Novinkách je napsáno, že na Vánoce jsou obchody ve st, svátek zavřené, logicky tedy i 24.12. Tak jak je to ??? Měl by se k tomu p. Blatný JASNĚ vyjádřit.

6
Před 4 roky
Petr Petr

Dobrý den, nejspíš se jedná o starší článek. Na včerejší tiskové konferenci, potvrdili zástupci vlády, že zavřeno bude pouze o státních svátcích. Na Štědrý den může být otevřeno do 12 hodin. Pěkný den

2
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Drahý autore (autorko) tohoto článečku, 24.14.2020 , tedy na štědrý den, budou obchody zavřeny. Když něco patláte, alespoň si ověřte informace.

5
Před 4 roky
Vladimír Trtílek

Hezký den pane Trtílek, je mi líto, že vás zklamu (nebo možná potěším). Na včerejší tiskové konferenci, potvrdili zástupci vlády, že zavřeno bude pouze o státních svátcích. Na Štědrý den může být otevřeno do 12 hodin. Pokud jste někde četl jinou informaci, nejspíše se jednalo o starší článek. Pěkný den Linda Michalčíková (autorka článku)

2
Před 4 roky

Jak to bude s lázeňskou péčí

která tento týden začala, přece není možné

aby ty lidi v pátek vyházeli.

2
Před 4 roky
Jiří Maršík

Pokud tam budete na léčebném pobytu, plně hrazeném zdravotní pojišťovnou, nejde o rekreační pobyt, ale o zdravotní péči a zůstáváte. Pokud jako samoplátce, i částečný, jde o tzv. rekreační pobyt a ano, v pátek končíte, pochopitelně za nedočerpaný, již zaplacený pobyt, vrací peníze, stejná situace byla i na jaře. O klasických wellnes pobytech, plně hrazených hostem ani nemluvě, to už je vysloveně klasická rekreace a tam není o čem diskutovat.

Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Prosím jak to bude cukrárny -kavárny nikde jsem nenašla Děkuji

Před 4 roky
Alena Svobodova

Dobrý den, paní Svobodová, kavárny a cukrárny musí zůstat také zavřené. V provozu mohou mít pouze prodejní okénka. Pěkný den

2

Nepište bláboly,od utery jsem v lazni jako samoplatce na státní voucher a nikdo!nas v pátek nevyhazuje.Dokoncime pobyt do pondeli👍.

Před 4 roky

Už by se v tom ani prase nevyznalo.

1
Před 4 roky

A co masáže? Můžou maséři mít otevřeno?

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt