1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Jděte už s tím lockem někam,jsme doma v Česku nebudu překládat nějakou hafmatilku,to se už stydíte i za svůj jazyk.

23
Před 4 roky
Zdeněk Slabý

Jsme na tom hůř než Německo a ostatní země a ty mají daleko větší omezení. Právě díky takovým lidem , jako jste Vy tu možná přibývá nakažených a mrtvých

14
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 roky

Komedie to je. Nicméně měla by mít nějaký smyslupný konec,to tak v komedíích býva.

19
Před 4 roky
Jiří Kult

Konec bude až po očkování vakcínou a až začnete být odpovědný i Vy

11
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Dobrý den.Prosím vás,zákaz vycházení v noční době nechápu>když jsou uzavřené restaurace,co by kdo v této době chodil ven a s kolika normálními lidmi by se asi setkal ? S bezdovosci?

Autobusy a jiné spoje dle vzdálenosti odjíždějí před 5-tou hodinou protože pracovní doba je od 06 hod.Bohužel i já mohu jen kritizovat,proteže sám nápad na řešení tohoto problému nemám.Momentálně řeším problém se zubama,takže jsem se opil.Jinak přeji dobrý den vám všem ahezké vánoce bez kovidu jiří

4
Před 4 roky

ať už jde vláda s tím lockdownd a s těma všema zákazy už někam já už to ani nečtu mně už to ani nezajímá ať si každý dělá co chce je mi to jedno já už ten internet ani ani nesleduji a kdo se bojí ať si zaleze kam chce třeba na komín a myslete si co chcete tohle nikdy neskončí nikdy tohle bude pořád do nekonečna ať jsou lidi zodpovědný nebo ne to prostě nikdy neskončí nikdy nikdy já si žiji svůj život a co si dělají ostatní mě vůbec nezajímá já se nestarám o ně oni se nestarají o mě

3

Kdy užkonečně lidi pochopí, že je to celé nesmysl ?? Můžu bý zodpovědn jak chci, uzavřít můžou -a taky to udělají -celou Evropu a ten Virus si stejně udělá co chce. Podle logiky-čím víc testů, tím víc pozitivních, tím přísnější opatření. Nechci vidět, co nás ještě čeká a jaká bude budoucnost ekonomiky a Evropy.Je zajímavé , že ten covid se celkem vyhýbá Africe..

3
Před 4 roky

Alespoň budou, zase jednou po dlouhém čase, Vánoce opravdu klidné. Nakoupeno mají lidi nejméně na měsíc dopředu, když jsem viděla ty vozíky, co potřebují navíc, to jistě dostanou od Ježíška, pokud mu včas napsali, tak co víc potřebují - budou doma s rodinou, půjdou třeba do lesa, a bude pohoda.

2
Před 4 roky

chápu....lhát, manipulovat s čísly, strašit...vyhlašovat zavření republiky.......a tak nutit lidi do očkování.....

18
Před 4 roky

Toto už hlava nebere

10
Před 4 roky
Jindřich Mišo

Moje hlava nebere, že máme v naší zemi tolik nezodpovědných lidí, ignorantů, kteří nechrání sebe a tím pádem ani ostatní ve svém okolí. Zřejmě si neuvědomují, že kvůli jejich chování umírají lidé s covidem.

15
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

at si trhnou nohou 😄

25
Před 4 roky
Juricadavid David

Tak mluví ten,kdo neviděl nemocné a nikdo z blízkých mu neumřel.A kvůli takovým bude ještě hodně dlouho zle.

8
Před 4 roky

Dobra komedie

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt