Nakupuji podobně, jednou za týden, už mám svůj systém. Pokud mi doma něco dojde, hned si to zapíšu. Pečivo si peču doma.
To jsou zas rady k ničemu, každý nakupuje podle toho, co mu chutná a taky podle toho, zda nějaké potraviny vůbec jí nebo je např. ani nesmí. A v seznamu ta čokoládová pomazánka nebo rybí filé, asi nemá smysl nějak komentovat, naprostý odpad. A co se týče trvanlivých výrobků, tak tohle má snad každý doma v zásobě, to fakt nemusí každých 14 dní kupovat, pokud to dělat musí, tak dělá něco hodně špatně.
Nakupuji jednou za dva týdny zcela běžně, protože se mi nechce ztrácet čas cestami do krámu a stáním ve frontě u kasy. Není to žádný problém, ale jen pokud máte kde skladovat jídlo. Přece jen, chce to přiměřený špajz, velkou lednici a mrazák. Čerstvá zelenina v normální bytě opravdu dva týdny nevydrží, seschne se nebo začne plesnivět a do lednice se vše opravdu nevleze. Tedy je nutné kombinovat s mraženou. Maso též obvykle potřebuje mrazák. Ale třeba jogurty s životností přes dva týdny seženete celkem bez potíží. Totéž balené šunky, sýry a podobně. Mimochodem, i pečivo se dá zamrazit a mít ho v pořádku po vyndání, když to provedete správně. Takhle skladuji rohlíky, chleba si peču vlastní.
Myslím, že nepotřebuji rady z internetu, jak mám nakupovat. Zřejmě nemáte o čem psát, tak píšete rádoby chytrý články, lidí nejsou blbí a umí si nakoupit i bez rad z internetu
Nakupuji na týden jen na večeře a snídaně, víkendový oběd z polotovarů, neboť umím uvařit jen vejce natvrdo a míchaná a ohřát párky. Přes týden mám zajištěn dovoz obědů. Třetinu ze zde jmenovaných ingrediencí (rajčata, sýry, houby, špenát) nejím. Nejhorší situace by nastala s pečivem, chléb a vydrží tak na tři dny, pokud ho nedám do mrazničky, rohlíky tak od soboty do úterý. A tak další týden v izolaci budu víceméně o hladu.
No,dost věcí z e seznamu "nutných" vůbec nekupuji.Každý má jiné zvyklosti a priority,například slaninu kupuji tak 2x do roka.Nakupuji na 14 dní,jinak doplňuji jen pečivo,maso a případně věci,na které jsem zapomněla.Mám velkou spíž a sklep,tak to není problém.
Bydlime daleko od mesta a takhle nakupujeme roky a utratime daleko míň,než když jsme bydleli ve městě.
No kupovat maso na 14 dnů? To nemůžou myslet vážně. Jedině ho dát do mrazáku, ale to ztrácí na kvalitě. Takže maso na 14 dnů určitě ne.
Maso, ktete date do mrazaku ztaci na kvalite? Kdyz ho zavakujete, tak po rozmrazeni je jako čerstve
At si kazdy nakupuje jak chce,ja treba denne,a v patek na tri dny.A co?Mam v penezence castku na tyden a je.Kdybych nakoupila na tyden,na 14 dni,stejne porad neco chybia chodila bych opet kazdy den
Opravdu člověk potřebuje slaninu, párky, klobásy, tavený sýr či čokoládovou pomazánku?