1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Nakupuji podobně, jednou za týden, už mám svůj systém. Pokud mi doma něco dojde, hned si to zapíšu. Pečivo si peču doma.

3
Před 4 roky

To jsou zas rady k ničemu, každý nakupuje podle toho, co mu chutná a taky podle toho, zda nějaké potraviny vůbec jí nebo je např. ani nesmí. A v seznamu ta čokoládová pomazánka nebo rybí filé, asi nemá smysl nějak komentovat, naprostý odpad. A co se týče trvanlivých výrobků, tak tohle má snad každý doma v zásobě, to fakt nemusí každých 14 dní kupovat, pokud to dělat musí, tak dělá něco hodně špatně.

18
Před 4 roky

Nakupuji jednou za dva týdny zcela běžně, protože se mi nechce ztrácet čas cestami do krámu a stáním ve frontě u kasy. Není to žádný problém, ale jen pokud máte kde skladovat jídlo. Přece jen, chce to přiměřený špajz, velkou lednici a mrazák. Čerstvá zelenina v normální bytě opravdu dva týdny nevydrží, seschne se nebo začne plesnivět a do lednice se vše opravdu nevleze. Tedy je nutné kombinovat s mraženou. Maso též obvykle potřebuje mrazák. Ale třeba jogurty s životností přes dva týdny seženete celkem bez potíží. Totéž balené šunky, sýry a podobně. Mimochodem, i pečivo se dá zamrazit a mít ho v pořádku po vyndání, když to provedete správně. Takhle skladuji rohlíky, chleba si peču vlastní.

3
Před 4 roky

Myslím, že nepotřebuji rady z internetu, jak mám nakupovat. Zřejmě nemáte o čem psát, tak píšete rádoby chytrý články, lidí nejsou blbí a umí si nakoupit i bez rad z internetu

31
Před 4 roky

Nakupuji na týden jen na večeře a snídaně, víkendový oběd z polotovarů, neboť umím uvařit jen vejce natvrdo a míchaná a ohřát párky. Přes týden mám zajištěn dovoz obědů. Třetinu ze zde jmenovaných ingrediencí (rajčata, sýry, houby, špenát) nejím. Nejhorší situace by nastala s pečivem, chléb a vydrží tak na tři dny, pokud ho nedám do mrazničky, rohlíky tak od soboty do úterý. A tak další týden v izolaci budu víceméně o hladu.

3
Před 4 roky

No,dost věcí z e seznamu "nutných" vůbec nekupuji.Každý má jiné zvyklosti a priority,například slaninu kupuji tak 2x do roka.Nakupuji na 14 dní,jinak doplňuji jen pečivo,maso a případně věci,na které jsem zapomněla.Mám velkou spíž a sklep,tak to není problém.

2
Před 4 roky

Bydlime daleko od mesta a takhle nakupujeme roky a utratime daleko míň,než když jsme bydleli ve městě.

1
Před 4 roky

No kupovat maso na 14 dnů? To nemůžou myslet vážně. Jedině ho dát do mrazáku, ale to ztrácí na kvalitě. Takže maso na 14 dnů určitě ne.

4
Před 4 roky
Věra Kastenová

Maso, ktete date do mrazaku ztaci na kvalite? Kdyz ho zavakujete, tak po rozmrazeni je jako čerstve

9
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

At si kazdy nakupuje jak chce,ja treba denne,a v patek na tri dny.A co?Mam v penezence castku na tyden a je.Kdybych nakoupila na tyden,na 14 dni,stejne porad neco chybia chodila bych opet kazdy den

1

Opravdu člověk potřebuje slaninu, párky, klobásy, tavený sýr či čokoládovou pomazánku?

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt