1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Na rozdíl od kupovaných salátů, lidé při výrobě salátu domácího vědí, co do toho dávají. U nás se dělá salátu dost, pravidelně si syn, případně vnuk odváží velké porce, vč. řízků, takže ten salát co zůstane, se sní den po Štědrém večeru...někdy zůstane pár řízků ještě na další den. Ty mě osobně chutnají i ty "uleželé", ale nanejvýše dva dny..

27
Před 3 měsíci

Takových odborníků dvanáct do tuctu. Salát není žádná věda, je to prostě směs surovin. Ano, zkazit se může, ale při správném zacházení vydrží poměrně dlouho. To nejsou odborníci, ale darmožrouti snažící se obhájit svou nadbytečnou kariéru.

103
Před 3 měsíci

Takm podle tohoto článku jsem už nejméně pětasedmdesátkrát umřel - je mi osmdesát a vždy salát na Vánoce vydržel a dojídal se několik dnů.

128
Před 3 měsíci
Milan Vik

jo souhlas a sme mrtví dva a já dýl bo mi je 82 let 🙂Božéé tydle ty pindy 🙂

52
Před 3 měsíci

Ať si milí odborníci koukají do svého talíře a nestarají se.

197
Před 3 měsíci

My jsme obvykle delali bramborovy salat na 4 dny a zadny problem taky nepamatuji. Do Silvestra jsme ho tedy nenechavali nikdy a ani by nas to nenapadlo, protoze na Silvestra se delal salat jiny, kureci na chlebicky. Takze by ani nemelo smysl mit jeste bramborovy.

Ten kureci ostatne delam doted i tady v Amazonii, kde to neznaji (resp. ted uz ano), akorat je tu vyrazne odlisna majoneza, tak ma jinou chut.

11
Před 3 měsíci
Jiří Černý

Tak moje babička dokonce ten salát od Vánoc namazala na Silvestra na chlebíčky a byl dobrá-ale babička byla taková domácí kouzelnice.Doma se nestalo že by byl na Silvestra protože byl sežrán ale pár dní vydržel ( taky se dělal do lavorku) a nikdy se nikomu nic nestalo.

18
Před 3 měsíci

Takových,tak zvaných odborníku mám už plné zuby.Jakekoliv saláty si zásadně dělám doma.I majonézu a tatarskou.Ty chemické náhražky se nedají ani pozřít.Škrob, guma guar,barviva,ocet a další přísady.Bramborový salát mi vydrží v lednici i týden a je stále dobrý.Zásadně nedávám cibulí.Ta podporuje kvašení . Když to někdo umí připravit tak nemá žádné střevní a žaludeční problémy

89
Před 3 měsíci
Karel Geyer

Cibuli stačí spařit ale naprosto s váma souhlasím.

47
Před 3 měsíci

V minulosti jsme dojídali bramborový salát v červnu 😄 Čekal na nás v mražáku.

Už to ale nebylo to pravé ořechové. Nestalo se nám nic zlého.

3
Před 3 měsíci

Pani záhorová vy si salát klidně vyhazujte vás v redakci královský platí za ty vaše cinty.Podle chytrých hlav v EU se také musí madarský guláš druhý den vyhodit protože je startý.UIž naše babičky věděli že tento guláš je do dreuhého dne uleželý a chutnější než prvni den,to samé je to ze salátem.Tak laskavě budte sticha a své rady si nechte pro sebe,nikdy mi po bramborovém salátu nebylo špatně tedy po tom domácím.Ty saláty z obchodu si klidně vyhodte,maji trvanlivost pár hodin protože jsou dělané ze špatně a ze šizených surovin.Myslým že dnes by bramborový salat koupený v obchodě neprošel normou před rokem 1989.Měli jsme daleko tvrdší normy než má dnes slavná EU.A ingedience do salátů se nešilidili jako dnes.

41
Před 3 měsíci
Jan Poustka

Tak my budeme dojídat salát a řízky ještě zítra.Máme to takto každý rok a nikdy nám nic nebylo.A polévku 3 dny.Alespoň o vánocích nemusím každý den vařit.A myslím, že řada žen si od něj ráda o svátcích odpočine.

32
Před 3 měsíci

"Odborníci" radí.Všechno vyhodit, aby mohli za měsíc žvástat, kolik se vyhodí potravin.Tady se teda člověk dozví věci.Kocourkov na to nemá.

63
Před 3 měsíci

U nás je bramborový salát tak dlouho dobrý, než se sní. I když je u nás dělán na dva dny.

53
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt