1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Kdo se bojí toho ,že Česká republika nedokáže být soběstačná v potravinách.?Naši politici.Soběstační jsme byli a když nám naši politici nebudou házet klacky pod nohy tak zase budem.Největší problém je EU. Protože dojde k omezení dovozu a to se jim nebude líbit a oni to svinstvo musí někam vyvést.Ledaže by EU přibrala do spolku ještě nějaké státy

7
Před 4 roky

Češi nejsou blbci a určitě si poradí jak toho docílit,hlavně když nám nebude Eunie nařizovat kolik a co máme vyrábět a nebudem na nikom zcela závislý pokud z EU odejdem.

7
Před 4 roky
Petr Fořt

Taky si myslím,že si poradí ovšem po rozkradení česka,co zbylo české moc toho není,bude to velmi těžké,budem optimisté snad to půjde a naše republika to dokáže

5
Před 4 roky

Zase ta zlá EU. Jestli si tu diskutující všimli, tak ten zákon je zmetkem z naší nacionalistické líhně. Je mi úplně jedno odkud ta či ona surovina pochází, jde o to zda mi to bude chutnat a zda po tom v obchodě sáhnu a koupím. Osobně již desítku let nekupuji ty přesolené blafy z Hamé , OLMY, Vodňanské kuře. Za to si rád koupím kuře z Klatov a šunky z Le+Co. Ale má to být jen moje volba

1
Před 4 roky

Zemědělci 40%mlèka vyváží a to nemluvím o masu. Kousek od nás je sad jablek. Vloni je nechali spadnout. Prý je to výhodnější! Cibuli zahrabali do kompostu. Tak nevím.

1
Před 4 roky

Třeba ty olomoucké syrečky budou jako dříve že budou vonět po celém domě

6
Před 4 roky

Proboha i paštiky? Tak to už budou moje večeře jenom na salámu a na vajíčkách natvrdo...

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt