Kdo se bojí toho ,že Česká republika nedokáže být soběstačná v potravinách.?Naši politici.Soběstační jsme byli a když nám naši politici nebudou házet klacky pod nohy tak zase budem.Největší problém je EU. Protože dojde k omezení dovozu a to se jim nebude líbit a oni to svinstvo musí někam vyvést.Ledaže by EU přibrala do spolku ještě nějaké státy
Češi nejsou blbci a určitě si poradí jak toho docílit,hlavně když nám nebude Eunie nařizovat kolik a co máme vyrábět a nebudem na nikom zcela závislý pokud z EU odejdem.
Taky si myslím,že si poradí ovšem po rozkradení česka,co zbylo české moc toho není,bude to velmi těžké,budem optimisté snad to půjde a naše republika to dokáže
Zase ta zlá EU. Jestli si tu diskutující všimli, tak ten zákon je zmetkem z naší nacionalistické líhně. Je mi úplně jedno odkud ta či ona surovina pochází, jde o to zda mi to bude chutnat a zda po tom v obchodě sáhnu a koupím. Osobně již desítku let nekupuji ty přesolené blafy z Hamé , OLMY, Vodňanské kuře. Za to si rád koupím kuře z Klatov a šunky z Le+Co. Ale má to být jen moje volba
Zemědělci 40%mlèka vyváží a to nemluvím o masu. Kousek od nás je sad jablek. Vloni je nechali spadnout. Prý je to výhodnější! Cibuli zahrabali do kompostu. Tak nevím.
Třeba ty olomoucké syrečky budou jako dříve že budou vonět po celém domě
Proboha i paštiky? Tak to už budou moje večeře jenom na salámu a na vajíčkách natvrdo...