1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 22 dny

Druhé zavařování masa má být po 24 hodinách,nikoli dříve .Do sklenice přidám lžíci převařené vody a na vrch přidám kúži,.To je kvůli sosu,ale každému to chutná jinak.

1
Před 22 dny
Petr Červenka

Také přidávám vodu, dělávám ze syrového plecka, krkovice, 1. den zavařuji 2 hodiny, nechám v hrnci na sporáku, 2. den hodinu. 🙂

Když sklenice vychladne, málokdy odolám, a otevřu. 🤗

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 21 dny

Osvětčilo se mi zavařovani v tlakověm hrnci,teplota je řadově vyše (120) a hodina stači nemusim podruhé maso a třeba i gulaš vydrži .Na dno dávám utěrku.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt