1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Zbytečně složité a možná i nechutné. Česněčku,kterou dělala moje bybička děláme dodnes. Na talíř rozetřený česnek se solí,trocha majoránky,kousek másla a syrové vejce. Všechno se to zaleje vařící vodou a ňamka je na světě. Do toho buď opečený,nebo i neopečený chleba. Výroba i s vřelou vodou 5 minut. Někdo to dělá bez vajíčka a se sádlem,typický oukrop, do kterého se můžou dát kousky brambor. Tyhle výmysly dnešní doby jsou naprosto zbytečné.

9
Před 5 měsíci

Já vařím česnečku pokaždé, když vařím brambory na bramborovou kaši. Utřený česnek, majoránku, trochu drceného kmínu, podle chuti přisolit, může být i něco zeleného, jako je petrželka nebo pažitka a kousek sádla. Všechno zaleju slitou vodu z uvařených brambor. Už nic nevařím. V polévce nechám i pár vařených brambor nebo přidám kousky tvrdšího chleba.

2
Před 5 měsíci

Olivový olej to je prasárna, vždycky jenom sádlo.

13
Před 5 měsíci

To je blivajz , ještě bych tam přidal antuku místo papriky

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt