Zbytečně složité a možná i nechutné. Česněčku,kterou dělala moje bybička děláme dodnes. Na talíř rozetřený česnek se solí,trocha majoránky,kousek másla a syrové vejce. Všechno se to zaleje vařící vodou a ňamka je na světě. Do toho buď opečený,nebo i neopečený chleba. Výroba i s vřelou vodou 5 minut. Někdo to dělá bez vajíčka a se sádlem,typický oukrop, do kterého se můžou dát kousky brambor. Tyhle výmysly dnešní doby jsou naprosto zbytečné.
Já vařím česnečku pokaždé, když vařím brambory na bramborovou kaši. Utřený česnek, majoránku, trochu drceného kmínu, podle chuti přisolit, může být i něco zeleného, jako je petrželka nebo pažitka a kousek sádla. Všechno zaleju slitou vodu z uvařených brambor. Už nic nevařím. V polévce nechám i pár vařených brambor nebo přidám kousky tvrdšího chleba.
Olivový olej to je prasárna, vždycky jenom sádlo.
To je blivajz , ještě bych tam přidal antuku místo papriky