Návod jak pro duševně chorého. Doporučuji pořídit si byt s pokoji podle počtu bydlících. .20litrů dovozové lihoviny naše již 40% není k mání. Výčepní lihovina jak byla tak taky už není. Důležitý je také dobrý konopný špagát podle váhy.Bude příjemněřekvapeni jakVám karanténa uteče. Potom ji na detoxikaci a hurá další pobyt v izolaci. Ještě více takových článků.
Přesně tak..odepisuji..než mě zase zablokujou..
Bozinku, to jsou rady. Kute nekolik kil cibule. To se urcite nezkazi. Kupujeme max kilo, mam spiz s idealnimi podminkami na uskladneni a moc nevydrzi teda. A vsechna ta mnozstvi jsou prehnana na 14 dni pro rodinu normalni velikosti.
Oops, ze zvědavosti jsem nakoukla, co bychom měli doma mít... Poněkud náš styl stravování neocení více než polovinu zmíněného. Nejvíce pobavila mouka, která prý nesmí chybět....😂 Tak mouku jsem např u nás neviděla už několik měsíců a doufám, že neuvidím... Moc tento článek vlastně ani nechápu, každý snad vi, co doma potřebuje.. ☺️
😄 10 minut čtení? Proberte se! Já to dal po: Příspěvek od státu by ke klasické nemocenské mohl být 370 Kč na den, pokud tedy vše dobře dopadne, na nákup nezbytných surovin peníze jistě mít budete. Tohle napíše jen opravdový tragéd!
Prosím vás a vám už došly v Kupi peníze, že necháváte psát takové lidi (nebo vám za to ti rádoby redaktoři platí)? Poslední dobou, je to tady jeden lepší článek za druhým 😄
Lidi berou karanténu jako dovolenou. Když je v rodině jeden nakažený, žijí úplně stejně, jako dosud, jen holt nechodí do práce. Na nákup vždycky někdo dojde...
Souhlasím, tento článek je OSTUDA a mohl ho napsat jen totální amatér, který nemá ponětí o běžných nákupech zhola nic!